Какво представлява зодията Черен скорпион?

42420
Какво представлява зодията Черен скорпион?
Снимка: Thinkstock

Зодията Скорпион се подразделя на две части: Черни и Бели скорпиони. Астрологията определя за „черни“ Скорпионите, които са родени от 23 до 31 октомври, а като „бели“ - родените от 1 до 22 ноември.

Основните характеристики на Черните скорпиони са тайнственост, стремеж към интересен живот, отмъстителност и висока степен на сексуалност; заедно с Лъва това са най-сексуалните зодии в целия Зодиак. Но за разлика от Лъвовете, чието либидо се ограничава и задоволява лесно с обичайното физическо общуване в класическите му форми, то Черните скорпиони се стремят постоянно към разнообразие. Физическият секс им е недостатъчен – те искат да притежават и духовния свят на партньора си.

С интимните партньори са верни, изискват същото и от тях. Въпреки репутацията им, обикновено не приемат никакъв секс просто заради секса. Първата им среща винаги трябва да има по-дълбок смисъл, затова полагат всички усилия тя да бъде вълшебна – за мъжете Черни скорпиони е нормално да резервират целия ресторант, за да бъдат сами с жената, която харесват; а жените Черни скорпионки спокойно уведомяват своя съпруг, че отиват на среща с любовника си, затова да знае, че в хладилника има сандвичи.

Есента ще повлияе силно на живота на Скорпиона

Черните Скорпиони са винаги загадъчни и мистериозни. Никога не обичат да хвърлят картите на масата, играят докрай – и в буквален, и в преносен смисъл. Презират честната игра; винаги крият асо в ръкава, което използват в решаващ момент, за да получат това, което искат.

„Упоритост“ е определението, с което би ги дефинирал всеки, който ги познава: безкрайна упоритост, включваща огромни и безогледни жертви, стига целта да бъде постигната. Тук дори „инат“ е твърде мека и деликатна дума за тях.

В отношенията си с другите държат да са почтени и коректни. Това не включва враговете и противниците им – спрямо тях използват всякакви средства, включително най-коварните и жестоки.

Черният скорпион е бездънен кладенец от емоции, макар често да изглежда смущаващо студен – но това е, когато просто скучае с безинтересни хора.

5 характеристики на зодия СКОРПИОН, които трябва да знаете

Черните скорпиони са великолепни ръководители и администратори. За тях е типичен консерватизмът. Много хора от тази зодия обичат да купуват две-три еднакви бройки от дадена дреха, така че когато едната се изхаби от употреба, вече имат друга в резерва. Не се изненадвайте, ако видите две-три еднакви ризи или обувки в гардероба им.

Черният скорпион наблюдава всичко и всички около себе си. Той е постоянно изпълнен с подозрения, но само след получаване на основания за това. Асоциален е, не обича тълпите и големите компании, сред които, колкото и да е странно, се чувства безкрайно самотен.

Когато имат контакт с тъмната страна на живота, Черните скорпиони често изпадат в бездънна яма на тъга, която може да ги доведе до депресия. Добрата релаксираща терапия подхожда много добре за хората от този знак – една хубаво подредена трапеза с неголяма компания, червено вино и хаванска пура бързо възстановява душевното им равновесие (жените може да заменят пурата с вишнев ликьор).

С какво Скорпионите превъзхождат останалите зодии?

Принадлежащи към стихията на Водата, Черните скорпиони, независимо дали го искат или не, в основата на своята същност се движат от емоции – разумът за тях е на второ място. Пред математическите формули винаги предпочитат музиката на Вивалди.

В случай, че обичате дребни приказки и повърхностни дейности, забравете за Черния скорпион. Той е задълбочен – предпочита да мълчи, да наблюдава, изучава и анализира, вместо да обсъжда футболен мач или филм по телевизията. Но, когато настъпи време за действие, е бърз, смел, безкомпромисен, амбициозен и почти винаги получава това, което иска.

Ако търсите партньор за цял живот, чувственост и дълбочина във връзката, не се колебайте да поемете риск с Черен скорпион. Това винаги си заслужава, защото няма да ви остане време да скучаете.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как сe приготвя традиционната питка за Гергьовден?

На кои държави е покровител Свети Георги?

Внимание: Тези хора не трябва да ядат домати

Диетолог: 4 храни, на които трябва да кажете "НЕ"

Как да игнорираме хората, които ни дразнят?

Кои позиции за спане са препоръчителни за гръбначния стълб?

Тези знаци на лицето ни са показатели за здравето

Великден 2024 - какво НЕ трябва да се прави

Поздравления за Великден 2024

Най-мощната молитва за Великден, която пази от всяко зло

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com