Какво ви очаква в любовта през 2022

12879
Какво ви очаква в любовта през 2022
Снимка: iStock

Още в края на тази година Венера, планетата на любовта и романтиката, преминава в знака на Стрелец, където ще остане и в началото на 2022. Ще бъде ретроградна и ще се свърже със Слънцето. Всичко това ще добави повече цвят към романтичния ви живот, а двойките ще се радват на безоблачни отношения. Ето какво да очакват в любовта всички зодии:

ОВЕН
Ще се радвате на щастлив любовен живот и хармонична връзка с партньора си. Страстта между двойките ще се засили. Взаимното доверие между вас и партньора ви ще достигне своя пик. Необвързаните могат да планират брак с избрания партньор.

Как да разберем дали сме готови за истинската любов?

Понякога най-голямата пречка пред това да получим любов сме самите ние. Добрата новина е, че това не е постоянен процес. Познавам хора,...

ТЕЛЕЦ
Фокусирайте се върху засилване отношенията си с партньора вместо да търсите грешки и да се обвинявате един друг. Подбирайте внимателно думите. След като отново установите доверие помежду си, ще подкрепяте и ще бъдете подкрепяни от партньора си напълно, което ще засили самоувереността ви.

БЛИЗНАЦИ
Идващата година ще бъде благодатна за вашия любовен живот. Връзката с партньора ви ще се засили. Ще се радвате на взаимната си компания и ще помислите за нова стъпка в отношенията си. Радвайте половинката си с подаръци и мили жестове.

РАК
Грижете се повече за любимия човек и го убедете в искрените си намерения. Прекарвайте повече пълноценно време заедно, подкрепяйте се емоционално, което ще подобри любовния ви живот. 

ЛЪВ
Бъдете по-деликатни и състрадателни с партньора си. Тогава любовта ви ще разцъфти и ще се превърне в източник на радост и щастие. Партньорът ще ви подкрепя в трудни моменти, което ще засили топлината помежду ви.

ДЕВА
Ще се радвате на щастливи моменти с партньора си. Необвързаните от вас ще започнат нова романтична връзка, която ще донесе спокойствие и сигурност в живота ви. Ще се грижите за партньора си, което истински ще го радва.

3 ЗОДИИ, които ще срещнат ЛЮБОВТА през 2022 година

Колкото повече наближава настъпването на Новата Година, толкова повече сърцата на хората се изпълват с надежди, копнежи и мечти. Звезди...

ВЕЗНИ
Ако имате дълготрайна връзка, сега е моментът да я узаконите. Семейните двойки ще се радват на спокойствие и привързаност. Избягвайте бурни спорове и грубо отношение към партньора си. Разведените ще имат възможности за нов шанс без странични проблеми. 

СКОРПИОН
Любовта ще е във въздуха за вас. Интимният ви живот ще е изпълнен с динамика и ще се радвате на всеки миг. Необвързаните ще открият любовта тази година, което ще балансира живота им.

СТРЕЛЕЦ
Ще прекарвате повече време с по-добрата си половинка, което ще подобри взаимността ви. Тези от вас с дълга връзка, могат да помислят за брак. Не позволявайте на несигурността да провали плановете ви. Вярвайте напълно на партньора си. 

КОЗИРОГ
Началото на годината ще дойде с дребни проблеми в любовния ви живот, но по-нататък отношенията ви ще се стабилизират. Увереността ви ще се засили и това ще донесе спокойствие в любовния ви живот. Внимавайте с избора на думи.

ВОДОЛЕЙ
Прекарвайте повече време с партньора си, опитвайте се да го разбирате, което ще направи връзката ви по-силна и просперираща. Не правете планове, а импровизирайте. Планирайте само кратки ваканции с любимия си човек.

Зодиите, които ще се ВЛЮБЯТ навръх Коледа

Остават броени дни до едни от най-обичаните празници – Бъдни вечер и Коледа. Това време от годината е наистина специално. Хората ...

РИБИ
Ако все още не сте обвързани, трябва да знаете, че някой ще почука на вратата на романтичния ви живот. Ще се впуснете в романтична връзка с този човек. Това ще доведе до щастлив и пълноценен любовен живот. Споделяйте всичко открито с партньора си и не оставяйте никакви поводи за съмнения.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com