Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какъв ще бъде месец януари според зодията ви

26 декември 2021, 18:50 часа

Какво ще ви донесе първият месец от новата година? Вълнуващ ли ще бъде за вас, или труден? За какво да се подготвите и за какво да внимавате? Открийте в хороскопа си за януари.

Овен

Време за планове. Време за нови възможности, ако сте пропуснали такива и в работата, и в личния живот. В кариерата ви всичко се движи нормално, но ако считате, че нещо или някой спира развитието ви, сега е моментът да начертаете план за промяна и да поемете по нов път.

Телец

Месецът ще бъде леко скучен и неактивен и това ще ви позволи да съумеете да намерите време да обмислите второстепенни проблеми. Релаксирайте, почивайте и се забавлявайте – сега ви се отдава тази възможност, защото никой не знае каква динамика ви чака през останалите 11 месеца от новата година. Обърнете внимание на здравето си.

Близнаци

Съдбата ви е приготвила успешен януари – и в личен, и в професионален план. Високите оценки и признание, които ще получите, ще ви донесат самочувствие, гордост и ще ви накарат да вярвате в себе си и да се усмихвате повече. Не пропускайте възможности за срещи – януари е благоприятен за самотните сърца да срещнат своята идеална половинка. Пазете се от конфликти с роднини и в семейството.

Рак

През януари нито един от хората, които срещате, не е случаен. Те ще променят живота ви и ще играят важна роля в него през следващите години. Предстои ви промяна, която започва именно с първия месец на новата 2022. Сдържайте емоциите и подхождайте дипломатично, за да си спестите проблеми.

Лъв

Януари ще бъде за вас месец на любовта. Мъжете от зодията вероятно ще срещнат своята лъвица. Планетите се нареждат благоприятно и ви носят така дълго чаканото щастие, взаимност и любов. Ще ви липсва енергия, почивайте повече.

Дева

Януари ще бъде нестабилен. Месецът е с много перспективи, но плановете ще се бавят и целите няма да се постигат веднага. Не се отказвайте, след края на месеца ще имате повече отворени врати, ако не спрете точно сега. Носете се по течението с вяра, че скоро нещата ще се подредят.

Везни

Януари започва за вас с планове за пътуване. Не се отказвайте, малка промяна в живота ви ще ви даде възможност да погледнете на това, което имате, и на това, което ви липсва под друг ъгъл и ще даде отговорите на много въпроси, които си задавате. Стягайте куфара и тръгвайте смело. Ще видите света в ярки цветове. Пътуването ще ви помогне и да подобрите връзката си с половинката. Как? Скоро ще разберете.

Скорпион

Научете се да не живеете с миналото. Щастието там няма да се върне, но това не пречи да откриете щастие тук и сега – през януари. Месецът ще е положителен и емоционален. Загърбете страховете си и не планирайте – така или иначе приоритетите ви ще се променят по стечение на обстоятелствата.

Стрелец

Януари ще бъде вълшебен за вас. Вероятно ще срещнете любовта и ще намерите човека, с когото да споделите пътя си. Промените, които предстоят, са за добро, отпуснете се и ми се насладете. Очаквайте добри новини. Усъвършенствайте уменията си, за да растете в кариерната стълбица и за да постигате желанията си.

Козирог

Януари ще бъде за вас динамичен и интересен месец, а всичко се подрежда по план. Планетите са благосклонни и ще нагласят събитията във ваша полза. На вас остава само да се наслаждавате.

Водолей

Януари ще ви поднесе щастие и спокойствие, уют и семейна топлина, а в професионален план всичко ще върви по ноти. Разчитайте на интуицията си, много скоро ще пожънете всичко добро, което сте посели, и ще реализирате целите си и изпълните плановете си.

Риби

Погрижете се за здравето си и се пазете както от болести, така и от необмислени действия, думи и емоции, за да не платите висока цена. Ще преживеете събития, които ще ви изненадат. Направете преоценка на живота, приоритетите и целите си, сега му е времето.

 

Валентина Атанасова
Валентина Атанасова Отговорен редактор
Новините днес