Канапетата - комфорт, функционалност и стил в едно

6622
Канапетата - комфорт, функционалност и стил в едно
Снимка: carmen.bg

Поради широката си употреба, канапетата намират приложение на много и различни по естество места - в заведения, клубове, хотели, офиси, търговски обекти и, разбира се, в дома.

Освен безспорното удобство и комфорт, които осигуряват, те могат успешно да бъдат използвани като характерен елемент от интериорния дизайн, стига визията им да е атрактивна и подходяща за комбинация с останалите мебели в помещението.

В тази статия сме избрали да ви покажем четири уникални модела канапета от мебели Carmen, които ще ви провокират да избягате от скучната обстановка и да погледнете на дома си по друг, по-интересен ъгъл.

Поиграйте с цветовете

Искате всекидневната ви да грейне? Едно жълто канапe KORI в центъра ѝ ще свърши чудеса, особено, ако в дома ви преобладават неутралните тонове. Визията му комбинира ретро с модерно излъчване, а конструкцията му се адаптира по тялото, за да осигури несравнимо удобство и уют.

Експериментирайте с формите

Може ли едно канапе да бъде толкова стилно, колкото и функционално? Може, ако е TINA. Елегантните форми, фини крака и кадифено, нежна дамаска грабват погледа мигновено, но най-хубавото е, че зад този визуален разкош се крие една изключително комфортна лежанка, на която да се насладите на пълноценна почивка.

Комбинирайте лесно

Някои модели, като ESPEN, например, могат да бъдат комбинирани лесно с други мебели, маси и шкафове, благодарение на изчистения си дизайн и непреходен стил. Нежните извивки на страниците и плавния преход към солидно подплатените седалки, гарантират хармонична и уютна обстановка не само във всекидневната, но и в други помещения като офис или лоби бар на хотел.

Не се лишавайте от лукса

Харесвате луксозните и елегантни мебели? Не можете да пропуснете това бижу - триместното канапе FRIDA е единственото нещо, което ви е нужно за създаване на изискана и стилна атмосфера вкъщи. Високите метални крака, в златен цвят и кадифената мекота на материята подсилват допълнително усещането за аристокрация и висока класа.

Не пропускайте шанса да обзаведете по свой вкус дома, за който винаги сте мечтали, с още неустоими предложения от мебели Carmen. Разнообразието от форми, цветове и стилове позволява на всеки да намери нещо, което отговаря на индивидуалния му вкус и нужди. Разгледайте предложенията онлайн или посетете шоурумите в страната:

София, бул. "Брюксел" 14,

Пловдив, ул. "Нестор Абаджиев" 13,

Варна, бул. "3-ти март" 30А,

Бургас, ул. "Одрин" 50

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com