Карта таро за седмицата, 27 септември - 3 октомври

7831
Карта таро за седмицата, 27 септември - 3 октомври
Снимка: iStock

Ето какво вещаят картите таро за седмицата (27 септември - 3 октомври). 

Понеделник - Звезда

Арканата обещава положително начало на седмицата. Важно е да следвате избрания път и да не бързате. Но за целта ще трябва да затворите вратите на миналото, за да започнете нов етап от живота си, изпълнен с нови победи. Най-после ще може да се насладите на дългоочакваната победа и да споделите радостта с любимите си хора.

Вторник - Луна

Арканата призовава да не губите бдителност. В началото на седмицата могат да възникнат съмнения, които трябва да бъдат преодолени, за да не създадат трудности. Картата призовава да не се вярва на слуховете, за да се изключат проблеми.

Месечен хороскоп за октомври

Есента пристъпва с воал от пъстри листа, чаша горещо какао, нови емоции и споделени вечери. Какво ти носи тя? Нова любов? Кариерно изра...

Сряда - Звезда

Можете спокойно да се включите в планирани дейности и да вървите уверено към целта си. Ще почувствате подкрепа отгоре и ще привлечете помощта на своя ангел-пазител. Картата обещава триумф на справедливостта. Отговорността и мъдрите решения ще доведат до нови успехи, както и ще помогнат за спечелването на добра репутация. 

Четвъртък - Луна

Луната насърчава към борба със съмненията и тревожността, което ще затрудни привличането на положителни събития. Най-важното е да се откажете от мислите, които пречат на вземането на правилни решения. Картата говори за нови възможности, но за да постигнете напредък, трябва да се вслушате във вътрешния си глас. 

Петък - Глупак

Зодиите, на които може да разчиташ в най-трудните моменти

Това са 5-те най-надеждни зодии: на тяхната дума може да се вярва и в тежки моменти на тях може да се разчита! Астролозите идентифицир...

Арканата предупреждава, че необмислените действия ще бъдат пагубни. Тя призовава към мъдрост и бдителност. Не пренебрегвайте своите предчувствия. Благодарение на интуицията си ще можете да избегнете грешките и да сте на правилното място в точния момент.

Събота - Магьосник

Бъдете активни, за да излезете от сянката на конкурентите и да не пропуснете шансовете си за успех. Същевременно не надценявайте силните си страни. Арканата посочва нови възможности, което означава, че ще може да покорите нови върхове. Не губете бдителността си, за да не пропуснете щастливите знаци на съдбата.

Неделя - Колесница

Картата насърчава към упоритост и усърдност, които ще помогнат за преодоляване на временните трудности. Денят е подходящ и за решаване на финансови проблеми. Арканата предвещаваща неизбежни промени и няма смисъл да се съпротивлявате на това.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com