Кога ще ви каже "Обичам те" за пръв път, според зодията му

15106
Кога ще ви каже "Обичам те" за пръв път, според зодията му
Снимка: Pexels

Всички тръпнем да чуем двете вълшебни думички, когато започнем да се виждаме сериозно с даден мъж, затова може да видите кога спрямо неговият астрологичен знак, може да очаквате да ги чуете.

ОВЕН

Карта таро за 13 юни за всички зодии

Научете какво вещаят картите таро за всяка зодия за деня на 13 юни 2021 година.  Овен - Маг Очакват ви много интересни срещи, вк...

Ако се срещате с мъж ОВЕН, шансовете да ви каже "Обичам те" изключително рано във взаимоотношенията ви, е много вероятно. Може да са шест седмици или дори по-малко от това. Той ще ви каже, че ви обича в най-неочаквания момент, защото този знак е известен със спонтанното си поведение. 

ТЕЛЕЦ

Доста време ще отнеме на Телец да изплюе камъчето Той може да бъде най-романтичния партньор, който някога сте си пожелавали, защото за него стабилните отношения са приоритет, но понякога не е толкова добър с думите. И така, може да им отнеме една година или дори повече!

БЛИЗНАЦИ

Близнаците са социални пеперуди и бързо се сприятеляват, но те ще се въздържат да ви кажат думите, докато не са напълно сигурни. Те ще анализират вашите намерения и вероятно ще ви сложат малки клопки, за да се уверят, че вие сте жената за тези слова. Може да ви отнеме месеци или дори цяла година, докато той ви каже "Обичам те".

РАК

Представителите на този зодиакален знак са много чувствителни и сантиментални. Така че, не се изненадвайте, ако вашият мъж Рак ви разкаже за чувствата си още след две седмици след връзката.Те правят всичко да изглежда лесно и преодолимо, защото всичко което искат, сте вие!


ЛЪВ

Той няма да чака дълго, за да ви предложи брак, защото иска да бъде във връзка възможно най-бързо - дори месец-два. Той иска любов, комфорт и най-важното - внимание от вас. Вероятно ще се уговори за наистина приятна среща с хубаво вино и добра храна и ще бъде в момента най-накрая да ви каже какво чувства.

ДЕВА

Първите три до шест месеца са достатъчни за мъжът Дева  да ви каже, че ви обича. Те са много романтични и ще ви завъртят главата от романтика, ако им позволите. Те обаче ще изчакат подходящия момент, за да кажат трите вълшебни думи, вместо да го бързат.

ВЕЗНИ

Вашият мъж Везни или ще изповяда любовта си към вас след една седмица, или ще отнеме завинаги. Той ще опита всички тактики, за да ви накара да се влюбите в него, но ще му отнеме много време, за да разбере чувствата си към вас. Той ще ви обсипва с подаръци и комплименти, за да се чувствате добре.

СКОРПИОН

Той ще пусне фини намеци за това колко бързо и силно се влюбва във вас, но няма да каже точните думи дълго време. Трябва да сте съвместими, уверени и да бъдете като него, за да го накарате да признае любовта си към вас.

СТРЕЛЕЦ

Те няма да се свенят да ви кажат колко много означавате за тях. Мъжете Стрелци са готови да изповядват любовта си към вас, защото не искат да губят време за безполезни дела. Любовта им е искрена и те изцяло правят страхотни партньори.

КОЗИРОГ

Ще им отнеме около шест до осем месеца приблизително, за да ви кажат „Обичам те.“ Мъжът ви Козирог се нуждае от известно време, за да се установи във фазата на запознанствата и да ви опознае повече, преди да произнесе най-ценните думи. Бъдете сигурни, той никога няма да произнесе тези думи небрежно, а ще бъдат абсолютно верни за него!

ВОДОЛЕЙ

Те вероятно чакат да се уверят във вашите намерения към тях. Водолеите имат много дълбоко желание да обичат и да бъдат обичани от партньора си, така че рядко ще правят неща, които могат да ви наранят. Може дори да ви накарат да се чувствате изоставени, но не мислете така, защото това е просто начинът им бавно да се влюбите в тях.

РИБИ

Ще им отнеме много време, за да разберат и да ви разкажат за чувствата му, вероятно една година, защото Рибите са много срамежливи, що се отнася до любовта. Те смятат чувството за емоции за по-важно от изразяването им, така че не се разочаровайте, ако все още не са ви казали „Обичам те“. Ще го направят, рано или късно.

Какво подлудява всяка зодия?

Всеки човек има нещо, което го изкарва извън релси. Кои са нещата, които побъркват отделните зодии? Нека разберем:  ОВЕН  ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Перфектните палачинки: 10 трика, които е важно да знаете

Как се пише: абитурентски, абитуриентски или абитюрентски?

Кой брат на Иван Вазов загива по погрешка?

Лоша поличба: 7 неща, които не трябва да държите у дома

Убийци на бодрост: 8 храни, които ви правят уморени и сънливи

Тези зодии НЕ понасят да са в светлината на прожекторите

Късметът е по петите ви, ако номерът на вашия апартамент съдържа тези числа

Яжте това преди полет

Искам го и ще го получа! 4 зодии, които не могат да губят

Истински принц: 10 неща, които само един любящ мъж ще направи за вас

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока
Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока

Цената на природния газ в Европа започна да поскъпва в края на зимата, най-вече в резултат на притеснения, свързани с доставките на синьо гориво. Ремонти...