Кои мъже не трябва да се избират от дами с различни зодии

11686
Кои мъже не трябва да се избират от дами с различни зодии
Снимка: iStock

Колко често принцовете от приказките на бял кон след няколко месеца връзка се превръщат в обикновени, незабележими досадници. Момичетата обичат да идеализират избраниците си. Още повече, те харесват да спират избора си на обичайния тип мъже, мислейки, че това е техният идеал.

Астролозите дават някои съвети за избор на партньори за представители на всички зодии. Тези, които ги слушат, ще спрат да дават предпочитание на явно неподходящи кандидати.

Овен

Овните търсят мъж, който да доминира. Те искат да бъдат най-добрият партньор във всичко. Това е грешката на дамите-Овен. Звездите ги съветват да изберат равностоен партньор.

Телец

Момичетата Телец са разочаровани от своя рационализъм. Преди да влязат във връзка, те претеглят всички плюсове и минуси и забравят, че в романтичните въпроси си струва да слушат сърцето си.

Близнаци

Тези емоционални авантюристи са сигурни, че идеалните партньори са като две грахови зърна в шушулка. Близнаците се нуждаят от спокойни и уравновесени мъже, които да издържат на жарта на избраниците си.

Рак

Жените, родени от тази зодия, не обичат своите избраници, а самата идея за връзки. Те обичат чувството да са влюбени. Харесват да слушат сърцето си и е много важно, но в не бива да забравяме, че само обичта не е достатъчна.

Лъв

Лъвът намират привлекателни партньори, които са подобни на тях самите. В същото време тези представители на Зодиака биха искали да видят лидер наблизо, който да ги предизвика и да постави под съмнение авторитета им. Едва тогава, те се уморяват и започват да мечтаят за мир и спокойствие.

Дева

Дамите, родени под този знак, обичат думата "контрол". Те се стремят към идеала и мечтаят избраника им да е нас същата вълна. Така, ако Девата срещне мъж, чийто живот е като хаос, тя започва да възстановява реда в неговия свят. По правило това рядко завършва с нещо добро.

Везни

Везните не могат да си представят живота си без любов. Затова са готови да отдадат сърцето си на първия, който прояви интерес. Желанието на тези дами за взаимни чувства, често пречи на разумната оценка на ситуацията. Звездите съветват да бъдете търпеливи. По-добре е да изчакате достоен кандидат, отколкото да се хвърляте на врата на всеки, който срещнете.

Мъжете от тези зодии са истински кошмар за жените

В началото на връзката мъжете от тези зодии са очарователни, но след това показват истинското си лице и се превръщат в кошмар за жените...

Скорпион

Проблемът със Скорпионите е, че харесват това, което не е налично. Обикновено всичко завършва с факта, че след като са избрали недостижим партньор, дамите Скорпион се съгласяват на тихо страдание и несподелена любов. Звездите им напомнят, че връзките трябва да носят щастие и удовлетворение!

Стрелец

Стрелецът намира привлекателни мъже с напълно противоположни интереси. В началото тези взаимоотношения могат да бъдат интригуващи и вълнуващи. С течение на времето Стрелците поглеждат към партньора си, но виждат аутсайдер. Звездите съветват дамите, родени под тези знаци, да избират мъже, с които да имат, колкото се може повече допирни точки.

Козирог

Типове мъже, в които никога не трябва да се влюбваш

1. Женкар Това е типът мъж, който сваля всички жени без изключение. И който най-вероятно ще се опита да сваля и вашите приятелки. Сери...

Жените Козирог се влюбват само в независими и самодостатъчни мъже. Такива партньори могат да уважават личното пространство на своите половинки, но напълно да игнорират емоциите си. Козирозите започват да се уморяват, от "сухотата" на своя мъж.

Водолей

Основният проблем на дамите Водолей е, че те непрекъснато се опитват да имитират партньорите си, опитват се да видят себе си в тях. Това съвсем не означава, че избраният Водолея мъж е сродна душа.

Риби

Рибите влагат цялата си душа във взаимоотношенията. Някои партньори могат да злоупотребяват с тях. Мъжът, който се е свързал с Риби, може да се наслаждава на любовта на своята дама, но да не даде нищо в замяна.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Как се наричат нишките в банана и напълно безопасни ли са за здравето ни

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно