Кои са най-разочароващите филми за 2021 година?

1030
Кои са най-разочароващите филми за 2021 година?
Снимка: JESHOOTS.com / Pexels

Не, ние не сме екипът на наградите "Златна малинка", които се дават за най-лошите филмови заглавия, но с радост ще ви представим подобна наша класация. Запалени киномани сме и краят на годината е перфектното време, в което да ви представим филмите, които ни разочароваха най-много през годината. Част от тях бяха очаквани от доста време заглавия, а други просто бяха такива, на които попаднахме случайно. Вашият вкус може да е различен, но вижте нашата селекция:

Новата версия на "Сам вкъщи"

Пускат нова версия на „Пинокио”

Студията Disney ще пусне римейк на филма на „Пинокио” (1940) през есента на 2022 г. чрез услугата Disney+ за стрийминг, съо...

Както знаете, от "Дисни" пуснаха нова версия на хитовата поредица от 90-те. Лентата носи името "Home Sweet Home Alone" и целта беше ясна - да се направят пари от носталгията на феновете по франчайза. Да, от компанията са ни дали някои от най-добрите филми въобще, но това тук е грандиозна издънка. Сценарият е скучен, смешките - плоски, а самите герои вземат глупави и безотговорни решения. Ако искате да запазите добрите спомени за поредицата, по-скоро си пуснете някой от оригиналните филми.

Поредната част на "Заразно зло"

Още един франчайз, който студиата изстискват до последно. Или поне се опитват. Всичко започна със сексапилната Мила Йовович преди доста години. Филмите по култовата игра (която също има доста части) имат и някои добри попадения. Resident Evil: Welcome to Raccoon City определено не е едно от тях. Филмът се базира на цели две игри и историята им е смачкана в сюжет под 2 часа. И става просто мазало. Създателите на филма са опитали да вземат доста неща от играта и това дава прилично ниво на екшъна и атмосферата. Извън това - филмът е пълна боза.

Новите "Космически забивки"

Алек Болдуин иска полиция при снимане на филми с оръжие

Американският актьор Алек Болдуин, който простреля смъртоносно оператора Галина Хътчинс, предложи по време на записите на сцени с прест...

Какво да ви кажем. Наистина не ги правят като едно време. Новият филм с Леброн Джеймс определено има достойнства и забавни моменти, но е толкова претъпкан с всякакви шеги и референции към други жанрове и поредици, че просто не остава време за някаква история. При това с уговорката, че тук не ти трябва нещо изключително. Всичките ни любими образи са налице и има солидна доза носталгия, но в стремежа си да вкарат от всичко по малко създателите на филма са пресолили манджата. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Боядисване на великденските яйца: Природни рецепти от миналото

Как да се преборим с чувството за малоценност?

Защо суровите броколи са по-полезни от задушените?

Кога ставаме стари: Интересно изследване

Най-разтърсващото любовно българско стихотворение

Любовен съвет за всяка зодия за 29 април 2024

Таро хороскоп за 29 април 2024

Много мъдра притча за майката, която съсипала сина си с грижите си

Страстната седмица започна: Много силна молитва към нашия Ангел Пазител

Топ 4 на най-грубите женски зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com