Кои са зодиите, които имат най-голям късмет?

952
Кои са зодиите, които имат най-голям късмет?
Снимка: iStock/Guliver

Всеки от нас обича да е късметлия - да си намери пари на пътя, да спечели от тотото или нещо друго, което да се случи по щастлива случайност в деня му. Сигурно не сте подозирали, но късметът зависи и от зодиакалния ви знак. Ето и кои са зодиите с най-голям късмет: 

Овен

Какво мислят мъжете за жени над 30 години

Жените до 30 години, какво ли мислят мъжете за тях. Все пак, до тази възраст жената се смята още за млада. На 30, не е нито млада, нито...

Като първи зодиакален знак, Овните са „бебетата“ на Зодиака. Като такива те се впускат в приключения, колкото по-опасни и неразумни, толкова по-интересни! Но, затова пък, те сякаш постоянно са под закрила и успяват да се измъкнат на косъм от ситуации и да се държат настрани от неприятни хора. Овните тестват най-много късмета си, когато са пионери и иноватори в различни сфери и спортове.

Близнаци

Близнаци имат такъв невероятен блясък като на Питър Пан в очите, защото не губят любопитството си през целия си живот! Точно това любопитство и подвижност върви заедно с късмета им – те винаги да продължават напред и да се стремят към по-добър живот!

Стрелец

Накарайте го да съжалява за постъпката си

Не всички истории имат щастлив край. Понякога се случва хората да се разделят дори след няколко години връзка. В повечето случаи, мъжът...

Най-късметлийската зодия! В Стрелците са заплетени толкова много нишки, които допринасят за успехите им: мечтателност, практичност и реалистичност да доведат мечтата си до краен резултат, мъдрост, остър ум, любознателност, експерименталност, златни ръце, които не ги е страх да се трудят и огромен ентусиазъм! При Стрелците половината причина за успех е невероятната им вяра, че нещата ще се получат. И когато не успеят – позитивизмът, че следващият път ще се получат!

Риби

Риби мога да бъдат най-песимистичния, черноглед и депресиран знак или да тренират ума си да бъде позитивен. И тогава се случват чудеса – Риби е една от малкото зодии, които може да си пожелаят нещо и то наистина да се случи! Как? Чрез благодарност и позитивизъм, упражняват се да бъдат все по-големи реалисти, те си поставят цел и се опитват да я достигнат. Късметът им се проявява точно когато работят да създадат магическата си мечта в реалност!

 

Най-прекрасните черти в характера на всяка зодия

Обикновено като говорим за характера на представителите на различните зодии се фокусираме върху негативните неща. За тази статия р...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com