Кои са зодиите с най-силно развита интуиция

13031
Кои са зодиите с най-силно развита интуиция
Снимка: Pexels

Смята се, че интуицията е по-добре развита при жените. Но хората, които знаят много за астрологията, казват, че тази способност зависи от зодиакалния знак на всеки човек. Кои знаци могат да се похвалят с интуицията си.

РАК (21 юни - 22 юли)

Ето каква е интуицията на всяка една зодия

Интуицията е способност на човека да предугажда събитията. Но всяка зодия се слави с различна степен на интуитивност. Сега ще видите ко...

Раците винаги се вслушват в интуицията си и е важно за тях да са напълно наясно със собствените си емоции и вътрешен глас, докато се отличават с мощна съпричастност. Раците не само са способни да възприемат емоциите на близките си, но и са податливи на чувствата на напълно непознати. Интуитивността на Рака може да е причината, поради която много хора се чувстват комфортно да говорят с тях - те знаят, че Ракът ги разбира и няма нужда да го обяснявате.

РИБА (20 февруари - 20 март)

Хората със силна интуиция са склонни да бъдат креативни, а Рибите са един от най-креативните знаци в зодиака. И вдъхновението им се основава на интуицията. Те просто следват интуицията си, без да знаят защо и това ги кара да създадат или осъзнаят нещо фантастично. Няма смисъл да задаваме въпроса откъде идват творческите идеи на Рибите, тъй като те произхождат някъде дълбоко вътре. Рибите също са изключително чувствителни, така че могат да усетят кога ще се случи нещо, дори и да не е имало поличба.

СКОРПИОН (23 октомври - 21 ноември)

Тези 4 зодии просто имат блестяща интуиция

Интуицията за много хора работи точно в момента, когато е най-необходима. Отвътре може да нарасне усещането за приближаващо се щастие, ...

Скорпионите имат много висока интуиция, особено във всичко, свързано с други хора и отношенията между тях. Те лесно могат да разпознаят лъжата. Колкото и умело да лъжете и да прикривате следите си, Скорпионът пак ще знае истината. Скорпионите са много съзнателни и знаят точно откъде идват мотивите им за всичко - те знаят какво правят, мислят и защо се случва така. Не можете да заблудите Скорпион, защото дори те не могат да заблудят себе си.

ДЕВА (23 август - 22 септември)

Девите са изключително предпазливи и това обяснява защо имат мощна интуиция: те винаги се страхуват да не пропуснат нещо. Девите забелязват всяко малко нещо, което се случва около тях, особено това, което никой друг не забелязва и за което никой не се интересува. Девите не знаят как да филтрират неща, на които обръщат внимание и са склонни да анализират свръх почти всичко.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Перфектните палачинки: 10 трика, които е важно да знаете

Как се пише: абитурентски, абитуриентски или абитюрентски?

Кой брат на Иван Вазов загива по погрешка?

Лоша поличба: 7 неща, които не трябва да държите у дома

Убийци на бодрост: 8 храни, които ви правят уморени и сънливи

Тези зодии НЕ понасят да са в светлината на прожекторите

Късметът е по петите ви, ако номерът на вашия апартамент съдържа тези числа

Яжте това преди полет

Искам го и ще го получа! 4 зодии, които не могат да губят

Истински принц: 10 неща, които само един любящ мъж ще направи за вас

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока
Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока

Цената на природния газ в Европа започна да поскъпва в края на зимата, най-вече в резултат на притеснения, свързани с доставките на синьо гориво. Ремонти...