Кои знаци на зодиака ще се срещнат с любовта това лято

9179
Кои знаци на зодиака ще се срещнат с любовта това лято
Снимка: iStock/Guliver

Летните месеци на 2021 г. ще бъдат удивително, мистично и съдбоносно време за някои от зодиите.

Стрелец

Любовно предсказание за всяка зодия през ЮНИ (Част 2)

Везни Везните ще се чувстват лишени от желание да споделят общи мигове с половинките си. През втората половина на месеца нещата коренн...

Най-важният късметлия през лятото на 2021 г. е Стрелец. През първите два летни месеца в живота на представителите на знака ще се случат съдбоносни събития. Включително кармични срещи, които ще ви дадат абсолютна вътрешна хармония.

Близнаци

Коридорът на затъмненията ще има значително въздействие върху Близнаци. Това се отнася главно до слънчевото затъмнение на 10 юни 2021 г., което може да доведе до промяна в статуса на представителите на знака. Това ще бъдат съдбоносни събития, фатални познанства, срещи с бъдещи партньори в живота. По това време ще започне сериозна и обещаваща връзка, която вероятно ще завърши със сватба.

Дева

Планетата Юпитер отговаря за партньорите на Дева, които през лятото ще бъдат в брачния сектор. Този период ще бъде много щастлив за представителите на знака. Ще се проведат срещи и запознанства с бъдещи съпрузи. Може би сватбата ще се състои през първите летни месеци. Юпитер ще внесе романтика и любов, живи емоции и увереност в себе си и в партньора в живота на Девите.

Любовно предсказание за всяка зодия през ЮНИ (Част 1)

Овен Представителите на зодията ще имат възможността да се радват на все хубави изненади от своите половинки. Месец юни ще им поднесе ...

Риби

Юпитер в Риби ще донесе невероятен късмет и безгранично щастие на този знак. Планетата е в този знак от 15 май до 27 юли. По това време Рибите трябва да очакват много съдбовни и невероятни събития и обстоятелства. Ще бъде като подарък на съдбата, който представителите на знака чакат от много дълго време. Ако Рибите не се оженят това лято, то със сигурност това съдбоносно събитие ще настъпи в живота им през 2022 година.

Лъв

Брачният сектор Лъвове ще бъде зает от Юпитер. Тази планета се намира така почти през цялата година. Най-вече представителите на този огнен знак ще почувстват влиянието на Юпитер, започвайки от 27 юли. В живота както на мъжете, така и на жените, родени под знака на Лъв, ще се случат съдбоносни срещи с бъдещите им партньори в живота. Освен това, техните партньори ще се окажат необичайни хора, с определен статус в обществото, привлекателен външен вид и абсолютно оптимистично отношение.

Водолей

Кои ще са късметлиите в любовта до края на 2021-ва година

На някои просто повече им върви в любовта и историята с техния партньор е извадена сякаш от романтичен филм. В тази статия ще видим ко...

Лятото на 2021 г. ще бъде наистина съдбоносно за Водолея. Техният планетарен владетел Сатурн се сля с Юпитер още през декември 2020 г. и това се случва веднъж на двадесет години. По този начин коридорът на затъмненията ще доведе до съдбоносни събития за този знак на зодиака. Това ще бъде дългоочаквана и искрена любов или истинска любов, която ще доведе Водолея до олтара. Пригответе се за романтични връзки, любовни съюзи и наистина красиви и незабравими събития. Това лято ще бъдете особено ярко, привлекателно и очарователно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво стои зад мистерията с гробницата на първия китайски император? (ВИДЕО и СНИМКИ)

Рецепта за вкусно до немай къде пържено кюфте - Комшиите ще се чудят за рецептата

Последното стихотворение на Петя Дубарова

Любовен съвет за всяка зодия за 18 май 2024

Таро хороскоп за 18 май 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 18 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 18 май /валутен калкулатор/

Трябва ли жената първа да пише съобщение на мъжа?

Как да различаваме любовта от привързаността: съвет на психолог

Как да скриете възрастта си с дрехи: 9 универсални съвета

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com