Кои зодии лесно надвиват над другите

8521
Кои зодии лесно надвиват над другите
Снимка: iStock/Guliver

Астролозите са посочили три зодии, чиито представители са способни да потискат, сплашват и подчиняват околните. Експертите са сигурни, че щом тези хора се появят, останалите изпитват дискомфорт и подвиват „опашки между краката“.

Овен

Дневен хороскоп за 6 септември

Овен Тази неделя не гледайте в чуждата паничка. Често имаме много повече, отколкото предполагаме и другото ни се вижда по-добро, а не ...

Тази зодия излъчва мощно самочувствие, благодарение на собствената си сила и воля. Овните умело и достатъчно упорито вървят към целта си, без да се обръщат назад. Те са импулсивни, авантюристични и винаги готови да намерят нови приключения за себе си. Тези качества тласкат напред през целия им живот, като едновременно оказват осезаемо влияние, върху други представители на астрологичните символи. Овните са решителни и енергизирани, Овенът явно доминира над другите, които са принудени да се отдръпнат и да са донякъде уплашени.

 

Скорпион

6 зодии, които са направени един за друг

Със сигурност сте срещали хора, с които сте особено внимателни и добри. Те сякаш проникват в сърцето ви и са в състояние да ви разберат...

Тайнствените и непристъпни Скорпиони често държат на прилично разстояние и наблюдават случващото се отстрани. Те следят отблизо близките си сътрудници и са изключително внимателни при избора на приятели. Само най-верните и доверени хора знаят тайната на Скорпиона. Истината е, че представителите на тази зодия са невероятно меки и чувствителни. Що се отнася до личния им живот, те се опитват да го пазят в тайна. Тайнствеността на Скорпионите засяга очарователно някои хора, докато други, напротив, отблъсква. Ледената харизма на представителите на астрологичния символ им дава образа на самодоволни доминанти. Въпреки това, в повечето случаи нещата са съвсем различни.

Лъв

Представителите от зодия Лъв с право заемат място във "влиятелната тройка". Това се обяснява с уверената им външност. Това качество може да предизвика голямо уважение сред мнозина. Когато представителите на тази зодия влизат някъде, те неволно привличат вниманието на всички присъстващи. Най-важното е, че Лъвовете се радват изключително много на това. Те постоянно искат да постигнат всеобщо признание и да бъдат създатели на тенденции. Въпреки развитата си егоцентричност, Лъвовете са щедри и приятелски настроени. След като ги опознаят, бързо разбират, че не са лоши хора, при това имат голяма душа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com