Кои зодии ще спечелят пари през февруари

7395
Кои зодии ще спечелят пари през февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През февруари, Овни, ще се радвате на завидно постъпление на пари. Очаквайте нови печеливши предложения от страна на колеги и съмишленици. Не е изключено и да получите обратно пари, които сте дали назаем преди време.

Телец

Въпреки че засега звездите не предричат да претърпите големи финансови загуби през февруари, бъдете подготвени, че ще ви е трудно да пестите. Работата е там, че ще ви се наложи да похарчите пари за нуждите на децата си. Тези от Телците, които са във вихъра на любовта, ще са изключително щедри към обекта на своите чувства.

Близнаци

Близнаци, месец февруари ви изправя пред предизвикателства. Възможно е в началото разходите ви да изглеждат твърде големи спрямо вашата заплата. Но не бързайте да се паникьосвате. Звездите предричат, че до края на месеца харчовете ви ще намалеят и ще успеете да се справите.

Рак

За представителите на зодия Рак месец февруари започва обещаващо. Приходите им ще са големи, но това не бива да ги превръща в прахосници. Раци, опитайте се да бъдете по-скромни в харченето на пари, защото те ще ви потрябват до края на месеца, когато на пътя ви ще се появят непредвидени разходи.

Лъв

През февруари хората от зодия Лъв отново ще имат повод да изпъкнат сред приятели и близки. Тези късметлии ще се радват на задоволителни приходи, като те могат да дойдат дори от неочаквани източници.

Дева

Звездите съветват представителите на зодия Дева да не се впускат в излишни покупки през февруари. Въпреки че финансовото им положение е стабилно за момента, има риск да изхарчат крупни суми напразно. Когато пък най-после парите им потрябват, пред тях може да се зададе временен недостиг на средства.

Везни

Месец февруари се очертава противоречив и пълен с изненади за представителите на зодия Везни. Възможно е в началото да останат разочаровани от финансова загуба, но пък по-късно приходи ще дойдат от неподозиран източни. Така че, Везни, не бързайте да унивате – късметът е на ваша страна!

Упоритостта е основна черта на тези 2 зодии

Познавате хора, които са упорити и преследват целите си до край, нали? Те никога не се отказват, докато не получат това, което искат и ...

Скорпион

В средата на този месец Скорпионите ще трябва да развържат кесията си, защото се задават непредвидени разходи за тази зодия. Не не всичко е загубено – в началото и в края на февруари по-съобразителните от тях ще намерят начин да се справят с тази временна финансова  криза.

Стрелец

Макар и периодът в момента да е много рискован от финансова гледка точка, астролозите съветват Стрелците да помислят къде биха могли да вложат парите си, за да ги умножат. В бъдеще представителите на зодията ще имат повече поводи за харчене и е хубаво да се подсигурят още сега.

Козирог

Зодиакалните знаци, с които комуникацията е НАЙ-ЛЕСНА

Има хора, с които е изключително лесно и приятно да се комуникира. Те са винаги приятелски настроени, емпатични и усмихнати. Те лесно п...

Звездите предричат, че първите две седмици от февруари ще се радвате на благоразположението на Вселената. Ще можете да разрешите стари финансови въпроси. Благоприятен период за покупка на ново жилище и кандидатстване за заеми. Подобни сделки ще завършат с успех за вас.

Водолей

Трябва да сте подготвени, че в следващите четири седмици може да се наложи да живеете по-скромно. Това е така, защото вероятно ще ви се наложи да помогнете на свой близък със средства. Освен това е възможно да имате повече разходи около децата си.

Риби

През февруари не е изключено да погасите стари задължения. Но няма да ви липсват приходи, така че за вас не ще е проблем да се разплатите. Желателно обаче да си правите сметката добре и да не рискувате с прибързани покупки. Задължително си заделете нещо настрана

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 1 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 1 май /валутен калкулатор/

Корона на безбрачие: 7 причини, поради които връзката ви завършва с пълно фиаско

Трик, който ще удължи живота на възрастната ви котка

6 неща, които не трябва да купувате, дори и да са на разпродажба

Пречи ли голямата разлика във възрастта във връзката?

Объркват всички: Най-трудните за разбиране зодии

Мит ли е влюбването от пръв поглед?

В коя европейска държава се намира Валония

Може ли да бъдете приятели с бившия си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com