Кой е очаквал, че това са 3-те най-ХИТРИ зодии

2476
Кой е очаквал, че това са 3-те най-ХИТРИ зодии
Снимка: https://pixabay.com

Разни хора - разни идеали. Никой не е напълно еднакъв с другия, но все пак има някои общи черти, които сме “взели” от зодиакалния знак, под който сме родени. Някои зодии се характеризират със своята наивност, докато други пък са изключително хитри и неотстъпчиви. Много ще ви е трудно да манипулирате или измамите такъв човек, тъй като те са като детектори за лъжите. Вижте кои 3 зодиакални знака астролозите отчитат като “най-хитри” в това отношение в следващите редове.

Скорпион

4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата 11-15 ЮЛИ

ЛЪВ Имате чувството, че наскоро сте обърнали нова страница и вашият партньор се чувства по същия начин. Каквото и да се е случило межд...

Представителите на този знак са типични наследници на Шерлок Холмс. Те няма да се успокоят, докато не разберат и най-малкия детайл за вас или за определена случка. Обичат да задълбават в нещата и да получават възможно най-много информация. Те са доста интелигентни и интуитивни, предусещат когато някой им мисли злото и им готви клопка. Определено знаят кои са техните врагове и веднага индикират лошите хора. Когато искат да получат нещо обаче стават изключително хитри, големи манипулатори и много безскрупулни - загърбват всякакви правила и не се интересуват дали ще наранят емоционално някой - важно е да постигнат своето.

Близнаци

Близнаците са изключително социални личности. Те създават много лесно и бързо нови приятелства и печелят доверието на всеки. В рамките на разговора могат да  ви задават различни въпроси, чрез които да измъкнат от вас важна информация, а вие дори няма да се усетите. Освен това могат много професионално да укриват истината. Дори да изглеждат добронамерени и приятелски настроени, никога не може да сте сигурни какви са техните истински цели и какво ги подтиква към подобни действия. Със своя чар и комуникативни умения, както и с изкусното си чувство за хумор, представителите на този знак могат да получат всичко, което пожелаят. Те са доста хитри и често си служат с тези похвати, за да улеснят живота си.

Дева

4-те зодии, които ще имат много късмет през седмицата 11-15 ЮЛИ

ЛЪВ Време е да блеснете лъвове. Тази седмица ви носи щастието не само да бъдете център на вниманието, но и да получите вниманието за н...

Представителите на знака Дева са изключително уравновесени и притежават логическо мислене, което им позволява да разгледат ситуацията от всяка една гледна точка и да обмислят различните варианти за разрешаване и постигане на целта. Те рядко правят грешки в това отношение. Знаят как да подходят към всеки човек, за да получат това, за което са дошли. Могат да ви манипулират и разиграват дълго време, без да се усетите. Не обичат да участват в конфликтни ситуации, но ако трябва да се доберат до нещо, което силно искат - ще са доста хладнокръвни и няма да се и интересуват от вашите чувства или мнение по въпроса.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Ритуали за пари: кои не действат или могат да навредят - ако вярвате

Шанс да промените съдбата си: най-важните години от живота за всяка зодия

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 16 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 16 май /валутен калкулатор/

Дрехи с лоша енергия: 10 неща, които ви правят нещастни според фън шуй

Истински гении: 6 неочаквани навика, които разкриват интелектуалец - проверете дали ги имате

Как да имаме успешна връзка с по-млад мъж?

Как да спрем да се обиждаме от други хора: 8 стъпки към нов живот

Дрехи, които ви карат да изглеждате дебели: 10 модни грешки, които всяка жена прави

Сбъднати мечти: как правилно да благодарим на Вселената (и защо е необходимо)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com