Коя е НАЙ-ГРОЗНАТА черта от характера ти според зодията

21673
Коя е НАЙ-ГРОЗНАТА черта от характера ти според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Всеки човек има своят уникален характер и неповторими черти, които го открояват като личност. Зодиакалният знак, под който сте родени обаче, определя част от вашата идентичност. Днес ще ви разкрием "тъмната страна" на всяка зодия и какви са най-често срещаните недостатъци в характера им.

Овен

Всичко трябва да се случва по начина, по който те искат. В противен случай започват да се държат като деца. Способни са да се тръшкат и дори да заплачат само, за да стане тяхното.

Телец

Те се отличават с манталитет на победител и завидни умения да управляват финансовото си състояние. Може би поради това са изключителни материалисти и за тях е от голямо значение да притежават скъпи вещи и лъскави предмети.

Близнаци

Трудно е да им имаш доверие. Те рядко отстояват мнението си и са склонни да говорят за всеки зад гърба му. Не очаквайте от тях да се застъпят за вас, когато ви няма. За тях е напълно нормално да коментират другите, без значение дали са част от обкръжението им. Трудно е да разбереш кой им е приятел и кой не.

Рак

Раците са способни да направят от мухата слон. Те премислят всяка ситуация и трудно взимат решения. Несигурността им е отличителен белег. Особено, когато става дума за нещо важно и трябва да се действа на момента. Тогава се превръщат в едно кълбо от нерви, което може да експлодира всеки момент.

Лъв

Егоизмът при тях е на друго ниво. Те живеят, за да бъдат обожавани и издигани на пиадестал. Трябва да са център на вниманието и вярват, че светът се върти около тях. За тях няма екипна работа и не обичат отборната игра.

Дева

Девите са способни да сринат човек със земята, ако решат, че той е допуснал грешка или просто ги дразни. Имат високо мнение за себе си и очакват от другите да се съобразяват с тях. Често казват неща, които всъщност не мисля, но го правят само, за да ви наранят. Това понякога им изиграва лоша шега, особено в напрегнати ситуации.

Везни

Общо приетото мнение е, че Везните са добри и честни хора, с които можеш лесно да се разбереш. Те не влизат в директни конфликти и не обичат конфронтациите, но могат да ти направят мръсно. Изпречиш ли им се на пътя - не очаквай да играят по правилата!

Зодиите, които не харесват секса

Ако любовните ласки с партньора ви са намалели, не бързайте да си мислите, че той или тя имат друга връзка. Може да има съвсем различна...

Скорпион

Скорпионите могат да развият от 0 до 100 за една секунда, ако им натиснете копчето. Те стават неконтролируеми и са способни да те разкъсат в изблик на гняв.

Стрелец

Те гледат от високо. Вярват, че са по-добри от теб, дори, когато това не е подплатено с факти. Обичат да говорят за себе си и да се хвалят за успехите си.

Козирог

Най-упоритите зодии

Наистина съществуват хора, които не биха се предали за нищо на света. Има хора, които за нищо на света не биха се предали. Няма да се о...

На пръв поглед изглеждат затворени и срамежливи, но това въобще не е така. Ако не говорят с вас, то е, защото смятат, че сте под нивото им.

Водолей

Има два типа Водолей - единият е душата на компанията, забавен и носи доброто настроение навсякъде, а другият е затворен и неразбираем.

Риби

Рибите са мечтатели и плуват някъде там - в мечтите си. Често забравят и отлагат днешната работа за утре в преследване на "новата цел". Единственият им недостатък е, че се захващат с нещо ново още преди да са започнали със старото.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да познаем истинските сребърни прибори, а не посребрените?

Новите топ 10 признака на истинската любов

На кого е кръстено международното летище в Мюнхен?

Ето как да пръскате спрея за нос: тайна, която може би не знаете

Името на кого носи международното летище в Атина?

Как трябва да се варят великденските яйца?

Как се нарича страхът от високо?

Как да си направим тинктура от глухарче?

Как най-лесно се свалят стари тапети?

Как се пише: усъвършенствам, усъваршенствам или осъвършенствам?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com