Коя е най-сексуалната зодия?

57014
Коя е най-сексуалната зодия?
Снимка: iStock/Guliver

Искате ли, да знаете, на кого звездите дадоха изключителен сексуален темперамент? Предлагаме ви, да почетете за най-секси зодията!

 

12-то място се присъжда на Дева

Тя е мислител. За нея, всяка дейност, изискваща и кратко спиране на умствената дейност, кара Дева Мария да изпада в паника. Имайте предвид, че дори да сте имали омагьосващ секс с Дева, това е било само с вас. Самата Дева има да мисли за тримесечен доклад, урок по испански език, план за кардинален ремонт или лекция за теорията на еволюцията.

 

11-то място се пада на Козирог

Той е секси консервативен. Козирозите са убедени , че от секс имаме нужда по две причини. Едната е заради потомство и другата за здравето. Затова Козирозите правят секс, според ясно изграден план.

 

10 място - Риби

За представителят на зодия Риби, сексът е егоистичен. Да очаквате добър секс от чувствени, романтични и любовни Риби е тема табу. Всички риби смятат, че партньорите трябва да им действат успокояващо и да привдигат удоволствието.

 

9-то място е за Везни

Те са секси мечтатели. Представителите на зодия Везни постоянно са в такова замечтано състояние. За тях еротичните сънища заемат уверено място в първите три любими сцени.

 

8-мо място се пада на Водолей

Този новатор си остава такъв, дори в секса. Водолеите приемат тази част като досадна, но необходима работа. За да не е скучно с тях, трябва да измислите винаги по нещо ново.

 

7-мо място - Овен

Овенът може да се оприличи като секси терорист. Той притежава силен сексуален темперамент и едва прикрита страстта. Понякога е груб, упорит, взискателен, но напълно неуморен. Това не може да му бъде отнето.

 

6-то място се присъжда на Лъв

Той е секс артист. Лъвовете си падат по секса и понякога е много по-важно за партньорите им да знаят как. Те са готови да научат всички! Единственият проблем е, че сексът за Лъва, като останалата част от живота е повече външно, отколкото вътрешно проявление. Той си държи на това, как ще изглежда и това за него е най-важното.

 

5-то място е за Близнаци

Те могат да се нарекат майстори на секса. Прелъстяване с един поглед, изпадане в безумие с едно небрежно докосване, любов с въображение и дива страст. Всичко това изпитват партньорите на Близнаците. А според самите тях, те са спечелили комплекс за сексуална малоценност.

 

4-то място - Скорпион

Скорпионът е като сексуален магнит. Скорпионите са секси дяволи и привлекателни. Всички те искат много. Предпочитат да обичат с мозъка, но си остават перверзници. При тях налице е непрекъснатият фетишизъм. Нещо повече, Скорпионът винаги иска да е отгоре.

 

3-то място е за Телец

Телците са състезател по секс маратони. За тях правенето на любов с чувство е най-важното и разбира се това да се грижат за партньора. Телецът притежава изключителна сексуална интуиция. За него, това е някак необяснимо и винаги знае, какво искат от партньора. Така, най-често има, поне три победни до края в негова полза.

 

2-ро място се пада на Стрелец

Стрелците са секси фурии на практика. Те винаги целят да са по-нависоко, по-силно и по-бързо. Стрелецът е като пионер. Често е за пример на останалите момчета, ако не се вземат предвид страстта му към любовни афери и честата смяна на партньори.

 

1-во място, почтено се отдава на Рак

Ракът може да се оприличи като сексуален гуру. И, така, Раците не са просто секс гурута, те са и сексуални алтруисти. Те наизустяват Кама Сутра, даоистки техники, техники за куртизанки, тантрически секс и всичко останало. Раците наистина са най-добрите любовници, но и са добре запознати с това. Именно това им дава право да командват парада, при това да се откажат, от партньора си, когато не ходи по свирката им!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Пием ли по-малко алкохол, когато използваме по-малка чаша

Как къпането ни помага да пестим вода

Няколко причини, поради които котките "месят" с лапите си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com