Коя е вашата цветна ЗОДИЯ според датата си на раждане?

16588
Коя е вашата цветна ЗОДИЯ според датата си на раждане?
Снимка: iStock

Синап

(1 -10 януари)

Родените през този период са чувствителни и деликатни. Обичат домашния уют, милите жестове и спокойната атмосфера. Попаднат ли в конфликтна ситуация, губят увереността си и се затварят в себе си. Работливи и практични, те прекрасно се справят с финансите.

ЗОДИИТЕ, които винаги се правят на някой друг

Магарешки бодил

(11 - 20 януари)

Страхът от игнориране при хората, олицетворявани от това растение, е много силен и потиска естествените импулси на сърцето им. Поставят стена между себе си и света, за да защитят ранимата си душа. Имат обаче успешна кариера. Идеални приятели в тежки дни.

Безсмъртниче

(21 - 31 януари)

Весели, спонтанни, красноречиви и с неповторимо чувство са хумор, хората-безсмъртниче са душата на компанията. Същевременно са много критични, не е лесно да спечелиш доверието им. Не понасят клюки и липса на дисциплина. Трудно се справят с финансите.

Имел

(1 - 10 февруари)

Те обичат широкия свят и промените. Чувстват се добре в големите градове, където има шум и много хора. Подхранват самочувствието си, като се обграждат с почитатели. Често сменят настроението и обектите на чувствата си. Както са романтични, така стават брутални.

Космос

(11 - 19 февруари)

Родените през този период са като магнит за останалите хора. Имат много приятели, а главата им е пълна с мечти за пътешествия и интересен живот. Виждат се успели в оригинални професии, но често не се справят - надценяват възможностите си и не се стараят.

Мимоза

(20 - 29 февруари)

Те обикновено са крехки, деликатни хора. Характерът им е непостоянен, често сменят настроенията си. Часовникът затруднява бита им, живеят на бавни обороти, задоволявайки се с това, което имат. За тях най-важни са чувствата, но и там не успяват- нерешителни са.

Мак

(1 - 10 март)

Техният живот се върти в света на културата. Или самите те са артисти, или се интересуват от изкуство. Обичат весели компании и хора със сходни интереси. Посещават елитни клубове, за да срещнат известни личности. Дейни са, но не обичат да се преуморяват.

Лилиум

(11 - 20 март)

Те не са чувствителни, те са свръхчувствителни. Не приемат нито добри съвети, нито критики - това е намеса в личния им живот. Обиждат се от всичко, без да си обясняват причините за ситуацията. Боравят с общи приказки и предположения. Нерешителни са и в любовта.

Самакитка

(21 - 31 март)

Дори дребни грижи развалят настроението на тези хора. С охота помагат, но само ако интересите им не се конфронтират. Весели са, но се забавляват на чужд гръб. Ерудирани, те смятат, че няма по-умни от тях. Заради вярата в непогрешимостта си губят приятели.

Здравец

(1 - 10 април)

Те вървят смело и оптимистично по своята си пътека на живота. И са си най-важни на света. Съсредоточени са в плановете си, които осъществяват последователно. Не можете да ги изненадате или объркате. Чувстват се добре навсякъде, но най-вече в своята среда.

Хортензия

(11 - 20 април)

Те са т.нар. хора със златно сърце. Отворени, весели и състрадателни. Толерантни към чуждите слабости. Не вменяват на никого чувство за вина, по-скоро се опитват да разберат мотивите за нечие поведение. На тях може да се разчита във всяка ситуация.

Далия

(21 - 30 април)

Те са хора на здравия разум. Важни са целите, които си поставят, и не се впечатляват от превратностите на съдбата. Не обичат показността. Стараят се да си осигурят работа, а на семейството - достоен и щастлив живот. От него черпят сила в борбата си за пари и власт.

Момина сълза

(1 - 10 май)

Те копнеят за красива природа и животинки. Всеки свободен миг биха прекарали на село, сред дървета и реки. Ако живеят в града, вкъщи имат котка, саксии и картини с цветя. Ако мъж иска да впечатли дама момина сълза, ще са му нужни букет и елегантен ресторант.

Лютиче

(11 - 21 май)

Те са добронамерени. На иронията и малките грубости отвръщат с усмивка, в която личи разочарованието им. Бурно ще реагират, ако някой си позволи повторно да ги обиди. Анализират всички “за” и “против”. Когато са сигурни в оценката си, нищо не може да я промени.

Маргаритка

(22 - 31 май)

Те имат нужда от близостта на другия пол, както рибата от вода. Обичат да бъдат харесвани, да флиртуват и много да обещават. Не можете да разчитате на верността им, защото често сменят обекта на увлеченията си. Имат късмет в игри и неочаквано печелят награди.

Камбанка

(1 - 11 юни)

Те не обичат да говорят за себе си. Старателно пазят личния си живот. С лекота въртят бизнес - дори безнадеждно изглеждащи случаи те успяват да уредят с финансова изгода за себе си. Винаги имат какво да кажат, не са инати, затова са предпочитана компания.

Паричка

(12 - 21 юни)

Те се най-добрите психолози. Имат бърза мисъл и точни реакции. Доказват се като съветници, преговарящи, дипломати. В любовта искат свобода и е трудно да бъдат задържани на едно място. Партньорите им трябва непрекъснато да ги впечатляват и изненадват.

Лале

(22 юни - 1 юли)

Те са трудни за разбиране. И абсолютно непредвидими. Често мълчат, не реагират на околния свят. И изненадващо стават мили, учтиви и щастливо усмихнати. В мигове на унес са оптимисти, а после внезапно се депресират. Винаги мечтаят за идеалния партньор.

Водна лилия

(2 - 12 юли)

Те не признават прости отговори, решения и истини. Няма да отвърнат честно на въпрос за доходите им. Смятат, че вината за неуспехите и грешките им е извън тях. Имат много трудности по пътя си. Когато постигнат или спечелят нещо, на всяка цена се стараят да го задържат.

Теменужка

(13 - 23 юли)

Те не искат да имат нищо общо с риск или хазарт. Избират прости и точно определени житейски пътища. Обмислят решенията си и ако балансът на приходи и разходи, макар и слабо, е застрашен, не продължават. Домът е тяхната крепост. Родени са да бъдат родители.

Шипка

(24 юли - 2 август)

На тях им импонират неща, свързани с риск и неизвестност. Обичат да организират партита, на които канят и напълно непознати хора. Пилеят пари за забавления, но винаги намират допълнителни доходи. Доста атрактивни, те се радват на огромен интерес от другия пол.

Слънчоглед

(3 - 12 август)

Те са хора с кралско достолепие. Движенията им са премерени, думите си подкрепят с енергични жестове. С лекота убеждават околните в правотата си. Идеални политици, но не и бизнесмени. За да имате любовта им, трябва да умеете да слушате.

Роза

(13 - 23 август)

Те са сериозни и вглъбени в себе си. За да спечелите приятелството им, трябва на да подчертаете красотата и интелигентността им. Не понасят никакви форми на натиск и принуда. Говорят малко за себе си, а към другите са дистанцирани. Капризни са в любовта.

Хибискус

(24 август - 2 септември)

Те умеят да се владеят, уравновесени са. Прекрасно се справят като медиатори. Изслушват всички аргументи и издават справедливи присъди. Влияят добре на нервните и нетърпеливите. Единствено финансови проблеми ги вадят от равновесие. Любовта срещат през лятото.

Карамфил

(3 - 12 септември)

Те са искрени до болка. Нищо не могат да премълчат или да облекат лошото в красиви думи. Затова отблъскват мнозина, които дълго не забравят обидата. В оценката си за другите се смятат за компетентни, но за забележките към собствените им грешки остават глухи.

Богородички

(13 - 22 септември)

Те имат меко сърце и огромна чувствителност към човешката неправда. Биха помогнали на всеки, независимо от обстоятелствата. Справят се безупречно и със служебните, и с обществените си дела. Партньорът им трябва да се примири с тяхната ангажираност.

Пирен

(23 септември - 3 октомври)

Те са деспотични егоисти. Не са лесни за съжителство. Ако нещо или нечие мнение не им е по вкуса, не го казват в прав текст, а правят злобни забележки. В същото време са дискретни - не споделят чужди тайни. Не дават ухо на клюки, не приемат непроверени твърдения.

Камелия

(4 - 13 октомври)

Те преливат от благодарност, хармония и топлота. Винаги са усмихнати, спокойни и сърдечни, затова в дома им често влизат хора, които имат нужда да си отдъхнат от хаоса и грижите. Радват се на голяма популярност сред другия пол. С финансите си обаче трудно се справят.

Люляк

(14 - 23 октомври)

Те са по-скоро самотници. Не обичат шумните празненства. Ако трябва да отидат някъде, предпочитат малки приятелски събирания. По-добре им е да почетат книга вкъщи. Много са тактични, общуват с финес. Дори помощта им е деликатна. Лесно забравят обидите.

Фрезия

(24 октомври - 2 ноември)

Те са върхът на спокойствието. Запазват присъствие на духа дори в трагични моменти. Това обаче е фасада - всичко преживяват драматично, а емоциите им остават скрити в тях. В един момент чувствата им избиват в диви изблици. И яростта им е безмилостна.

Орхидея

(3 - 12 ноември)

Те са издръжливи и решителни. Осъществяват всеки свой проект, дори най-нереалистичните. Не могат да ги сломят никакви трудности или неудачи. Имат страхотна интуиция, която им позволява да предвиждат реакциите на другите. Потайни са.

Никой не може да раздели тези зодии!

Божур

(13 - 22 ноември)

Те имат огромно сърце и са изключително постоянни в чувствата си. Ако обикнат някого или спечелят приятелството им, то е завинаги. Крайни са - или обичат, или мразят. Справят се прекрасно като лекари или медицински сестри. Имат проблеми с финансите.

Ако всички жени наистина са змии, коя сте вие според зодията си?

Жената Овен Огнен Питон Силна, рязка с неконтролируеми изблици на ярост. Дори най-увереният мъж може да си тръгне. Но пък има и плюс ...

Гладиола

(23 ноември - 2 декември)

Внимание: те никога няма да опазят поверената им тайна. Приятелите ги обичат, но си имат едно наум. В работата си обаче са динамични и пълни с идеи. За да ги доведат до успех, имат нужда от ясно определена цел и вдъхновение. Успехът им в любовта е променлив.

Глухарче

(3 - 12 декември)

Те са хора, които не се интересуват много от всекидневния, обикновения живот. Вълнуват се от световната политика, обезпокоени са от глада в Африка и влошеното икономическо състояние на държавата. Много са искрени. Ако решат да излъжат, руменината ще ги издаде.

Разберете какво привлича мъжете според зодията им!

Овен На Овена му харесва да бъде нечии трофей. Иска първо да се покаже, а след това да прави любов, а това, което истински не понася, ...

Лотос

(13 - 22 декември)

Те са толкова жизнени и пълни с енергия, че не успяват да се задържат дълго на едно и също място. Нужно им е непрекъснато движение - между четири стени стават нервни. Нетърпеливи, импулсивни, винаги са оригинални. Толкова са чаровни, че всичко им прощават.

Еделвайс

(23 - 31 декември)

Това са стабилни, сериозни и изключително отговорни хора. На тях може да се разчита в най-трудни моменти. Никога няма да се отрекат от дадената дума. Изискват много не само от околните, а и от самите себе си. Малцина могат да бъдат по-последователни от тях.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Много мъдра притча за майката, която съсипала сина си с грижите си

Страстната седмица започна: Много силна молитва към нашия Ангел Пазител

Топ 4 на най-грубите женски зодии

Топ 5 на зодиите, които лъжат най-много

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Да си нямате работа с тях: Топ 5 на най-проблемните зодии

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Родени с късмет: На тези зодии всичко им се случва с лекота

Какво е истинското име на Марк Твен

Научете най-щастливия ден за всяка зодия от седмицата, 29 април - 5 май

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com