Коя е зодията с която не се разбираме?

7316182
Коя е зодията с която не се разбираме?
Снимка: Thinkstock/ Guliver

Зодиакалните знаци в хороскопа са различни, както и самите характери на хората, които са родени по определен знак. И както всеки знак отговаря за определен елемент в природата, така и съвместимостта на хората, отговарящи на тези знаци зависи от елементите, които ръководят съответната зодия. В тази връзка комбинацията от огнени и водни знаци може да доведе до проблеми заради несходства в характерите и най-вече в противоположната комбинация огън-вода. За да не попадаме в подобни моменти и връзки с неподходящия, можем да обърнем внимание на астрологията. Вижте кои са зодиите, съюза между които е обречен на пълен провал, именно заради противоположните им черти:

Скорпион, несъвместим с Водолей

3-те зодии, които ще срещнат ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ в края на тази година

Напълно неочаквано, дори по никое време, когато сякаш вече всички опити да се влюбите са се изчерпали и може би вече нямате същия огън ...

Съюз между тези два знака, говори за пълен провал. На пръв поглед се забелязва, че имат много общи неща помежду си, но и двата знака са безразсъдни, безотговорни и страшно големи инати. Определено при зародил се конфликт между тях никой няма да отстъпи или направи първата крачка за разрешаване на проблема. Така, от инат, отношенията помежду им ще се съсипят.

Везни, несъвместим с Рак

Везните се стремят да направят партньора си щастлив, но ако попаднат на Рак определено няма да успеят, защото раците са винаги недоволни. Раците харесват и се нуждаят от емоционална връзка. Везните предпочитат да са с партньор, с когото могат да създадат по-скоро духовна такава. Везните са хора, които не обичат неразбирателствата. Затова при първия скандал ще избягат.

Стрелец, несъвместим с Телец

3-те зодии с нова връзка този месец

Април е месец, който ще ви донесе много романтични емоции и страсти, които ще ви направят истински щастливи. Ето кои са 3-те зодии, ко...

Постоянно недоволния Телец обича да държи нещата под контрол. Той държи на сигурността, стабилността и традициите. В началото и двата знака ще почувстват, че все едно се познават отдавна, но скоро неприятностите помежду им ще започнат. Стрелеца обича свободата и да се забавлява, а това за Телеца е недопустимо и той не би разрешил каквито и да е волности. Свободолюбивия Стрелец ще приеме това като знак и просто ще избяга, за да се спаси от затвора, който го чака във връзката с Телеца.

Много е важно да познаваме човека до себе си, за да не се подвеждаме и залъгваме. Така ще можем да се спасим от емоционални драми, разбито сърце и връзки, които просто ни губят времето.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо не трябва да се глезите с безплатни бонбони на рецепцията?

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Как се пише: осигуровки, осигоровки, усигуровки или усигоровки?

Какъв пост се спазва през Страстната седмица?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com