Красив не означава добър: Не вярвайте на тези зодиакални знаци

14052
Красив не означава добър: Не вярвайте на тези зодиакални знаци
Снимка: Thinkstock/Guliver

Всичко е справедливо в любовта и войната, казват хората. Може и да е така. Свидетели сме на не малко сърдечни страдания, които са породени от външно привличане, а в същото време да били съкрушени от това, с което са се сблъскали. Всеки може да даде поне един такъв пример от живота си.

Що се отнася до любовта, черно-бялото не съществува. За съжаление често се случва едната страна да носи „розови очила“, а другата да я използва. Това не е изключение, напротив. Има, обаче, хора, които всичко в живота си постигат по този начин, без да се интересуват кого и как тъпчат, споделят от cluber.com.ua.

Пазете се от тези хора, те са енергийни вампири

„В любовта и във войната всички средства са добри“ - следните три знака на Зодиака живеят на този принцип без това да им тежи на съвестта.

Овен

Този огнен знак е известен със своята неудържима енергия и експлозивен темперамент. Що се отнася до връзките, сексуалната енергия е много важна за Овена. Представителите на тази зодия са страстни любовници и често не могат да контролират своето либидо. Това в някои моменти се оказва проблем.

Бракът рядко ги кара да се успокоят, напротив, много представители на този знак не могат да издържат на дълъг престой край топлото и сигурно домашно огнище.

Везни

Заради ярко изразеното им желание да правят добро впечатление, Везните си позволяват да флиртуват много. И те са лесно влюбчиви и заради това , без да го забелязват, започват романи.

Представителите на този зодиакален знак са много страстни, но в същото време мечтаят за романтична любов в стила на холивудските филми. Те са податливи на комплименти, които, уви, не винаги са искрени. Добре е да се внимава с тези хора.

Тези три зодии ще бъдат с разбито сърце през 2021 година

Стрелец

Друг огнен знак, който не може да си представлява живота без осигуряването на сексуално разнообразие. Те, като правило, не се променят от порива  на емоциите, техните действия са доста смислени. Освен това Стрелецът не разглежда прелюбодейството като неморален акт. За тях това е вид спорт, който просто трябва да правите от време на време. Дали заради желанието да се докажат, че са много търсени или заради желанието да опитат нещо различно, всеки път има наранен партньор.

Стрелците, като правило, се грижат изключително старателно за външния си вид и са известни със своя непреодолим чар. Ако не сте могли да устоите на тази красива зодия, то вината си е само ваша. Те оправдават името на знака си – добре примамват жертва, за да я ударят жестоко после право в сърцето.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com