ЛЮБОВЕН хороскоп за 22-26 юни

13935
ЛЮБОВЕН хороскоп за 22-26 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Някои от представителите на зодията тази седмица ще направят решаващ избор в любовта, тъй като са пленени от специален човек. Ако търсите нова половинка, ще ви бъде повече от лесно да привлечете към себе си нови обожатели.

Телец

Ще имате усещането, че във връзката ви нещата се развиват с бързи темпове. Ще имате добри възможности да се опознавате и преоткривате, да споделите мисли, опит и може би да преследвате заедно някакви общи интереси. Предстоят ви чудесни дни.

Близнаци

Ако с половинката си сте имали планове да закупите нов дом, тази седмица плановете ви ще започнат да се реализират. Бъдете внимателни при подписването на договорите. Отдайте се и на романтика, защото периодът е благоприятен в това отношение.

Рак

Седмицата е подходяща да представите любимия човек на близките си, ако скоро сте започнали нова връзка. Любовната хармония ще се задържи до средата на седмицата. Периодът е подходящ и за взимане на по-големи важни решения, като общо съжителство, например.

Лъв

Комуникацията с половинката ще върви гладко. Имате прекрасна възможност да споделите това, което ви вълнува, да се свържете с любимия човек на едно духовно ниво. Ще споделяте, ще говорите за проблемите и ще съумеете да ги разрешите по един разумен начин. Наслаждавайте се на хармонията помежду ви.

Дева

Седмица на промени за родените под знака на зодия Дева. Някои събития ще ви накарат да се почувствате объркани. Не бързайте да се тревожите, ако трябва да направите някаква промяна в любовта - не отлагайте, а действайте. Резултатите може и да ви изненадат.

Везни

Любимият човек ще ви подкрепи и е възможно да се издигнете в кариерата. По някакъв начин любовният ви живот ще се свърже с работата. Покажете вашата благодарност към половинката за подкрепата, която ви оказва.

Скорпион

Готови ли сте да планирате вашата мечтана почивка? Тази седмица отделете време с половинката и направете планове. Звездната карта показва, че ви предстои път.

Стрелец

Финансови положителни новини ще зарадват вас и любимия ви човек. Най-вероятно половинката ви ще получи неочаквани приходи. Също така, ако имате общи инвестиции, те могат да ви донесат печалби. Отделете си време за повече романтика.

Козирог

Седмичен хороскоп за 22-28 юни

Овен През тази седмица не се колебайте да превземете всички върхове, които ви се изпречат на пътя. Ако се опитате да ги заобиколите ня...

Въпреки че любовният ви живот започва тази седмица спокойно, стартирате дълъг период, който ще повиши хармонията между вас и партньора. Ще ви бъде по-лесно да комуникирате, да обсъждате важни въпроси и да взимате решения. Най-хубавото е, че ще имате желание да изненадате половинката си приятно.

Водолей

Офис романтика може да е на хоризонта. Обърнете внимание на всички сигнали, които получавате от ваш колега, особено след вторник. Възможно е да разберете, че той от доста време има интерес към вас.

Риби

Любовният ви живот е на път да стане по-интересен. Ще имате много възможности да се срещнете с нова любов. Единственото, което може да направите е да се възползвате от космическата подкрепа в този момент. Отворете сърцето си за възможностите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Чесън, пиле и още 4 продукта, които ще заличат бръчките от лицето ви и кожата ви ще заблести

Научете се да пестите: 5 полезни навика, които ще ви помогнат по време на криза

353 балерини поставиха нов рекорд на Гинес (ВИДЕО)

Хитри начини за употреба на хартиените кърпи не само в кухнята

Защо трябва да разпръснете лук в ъглите на стаята - ще се изненадате

Защо водата в аквариума става мътна?

Как се пише: обяснение или обеснение?

Каква е разликата между психолог и психотерапевт?

Какво трябва да пиете, когато ви болят бъбреците - обърнете внимание

Не казвайте на мъжа си: Тази маска за коса с бира върши чудеса

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com