ЛЮБОВЕН хороскоп за 23-24 май

9761
ЛЮБОВЕН хороскоп за 23-24 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този уикенд Овните ще трябва да се потрудят значително, за да върви любовната им връзка по план. Идеалите ви в любовта заслужават адмирации – честно партньорство и комфорт. Премисляйте добре всеки ход.

Телец

Комуникацията ви няма да върви особено гладко, затова по-добре ходете "върху яйчени черупки" два дни. По възможност избягвайте въпроси, които биха създали конфликти между вас, защото напрежението през уикенда ще е повече от хармонията.

Близнаци

Нестабилност ще има и в любовния живот на Близнаците, но място за притеснения няма. От вас зависи да измислите нетрадиционни начини и приключения, чрез които бихте могли да се преоткриете един друг, а с това да направите и връзката си по-интересна.

Рак

Готови сте да направите положителни промени в комуникацията, а от това по-важно няма, Може би е крайно време да започнете да слушате повече, отколкото да чувствате.

Лъв

Ако на моменти сте усещали връзката ви като попаднала в коловоз, то през почивните дни ви очакват положителни промени. Ще преследвате вашите романтични идеали и в това няма нищо лошо.

Дева

Наближава моментът, в който може да блеснете. Не го пропилявайте, особено ако сте решили да доказвате нещо на половинката.

Везни

Ако отдавна не сте се радвали на романтика, това ще се промени този уикенд. Ще бъдете и ще се чувствате по-привлекателни и уверени, което ще ви донесе само позитиви.

Зодиите с вълнуваща НОВИНА през май

Новини, които могат да променят не само ежедневието, но и живота като цяло, очакват няколко зодии. Ето кои са те. Близнаци Добри нови...

Скорпион

Комуникацията между вас и половинката ще върви хармонично. В резултат разговорите ще бъдат по-спокойни и приятни и перфектно ще съчетавате логика и емоция.

Стрелец

Бъдете смели и споделете това, което ви вълнува. Може да не сте на едно мнение, но бъдете упорити. Любимият човек ще оцени положително желанието ви да споделяте.

Козирог

5 неща, които само влюбените мъже правят

Влюбването е красив момент в живота на всеки. Пърхане на пеперуди, блясък в очите, усмивка, която не слиза от лицето… познати си...

Тези от вас, които се намират във връзка, ще се чувстват по-обичани. Може би защото сте по-отворени към половинката и не се опитвате да се налагате, но уикендът определено ще бъде положителен.

Водолей

Ще почувствате прилив на енергия през почивните дни и ще знаете, че можете да постигнете всичко, което вълнува съзнанието ви. Всичко това ще повиши либидото ви.

Риби

Любовният ви живот ще бъде пряко свързан със социалния. Може би е време да сложите край на колебанията и да разкриете картите. Това може да е началото на една красива романтика.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

5 храни, за които да забравите след тренировка

5 храни, за които да забравите след тренировка

Как се пише: убедително или обедително?

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно

5 храни, за които да забравите след тренировка
5 храни, за които да забравите след тренировка

Не бързайте да се поглезите с храна след изтощителна физическа активност: нека да разберем кои храни ще отхвърлят цялата ви упорита работа във...