Любовен хороскоп за м. август - част втора

7585
Любовен хороскоп за м. август - част втора
Снимка: iStock

През следващия месец личния си живот ще бъде изпъстрен с най-различни интересни и неочаквани събития. Някои зодии ще се радват на нови любовни връзки, за други ретроградната Венера е подготвила мимолетни изживявания.

Вижте какво да очаква всяка зодия в интимен план през м. август:

Везни

Ако искате да промените нещо във връзката си – август месец е изключително подходящ за това. Ако усещате, че нещо помежду ви не е наред, не се притеснявайте да споделите своите чувства и страхове. Бъдете отворени за разговор със своя партньор и бъдете по-инициативни. През август емоциите ви ще бъдат ваш основен приоритет. Подарете своето време и внимание на хората, които наистина обичате.

Скорпион

Другият месец Скорпионите трябва да се опитат да избегнат гнева, обидата и желанието за отмъщение. Бъдете търпеливи и тактични, когато общувате с околните. Дайте възможност на половинката си да види истинската ви същност и да сподели вашите чувства. По този начин ще заздравите връзката ви.

Необвързаните Скорпиони, които се виждат неангажиращо с някого, могат да се озоват в драматична ситуация и той/тя да поиска модел на отношения, който те не одобряват.

Стрелец

Август ще ви донесе много изкушения в интимен план. Много е вероятно да срещнете човек, който да ви очарова и да ви предложи сериозна връзка. Стрелците, които са обвързани, ще трябва да успеят да устоят на изкушения извън връзката. Бъдете внимателни и тактични, защото небрежната намеса на трети човек може да доведе до разочарование.

Необвързаните Стрелци през август ще се забавляват и ще имат готини летни флиртове.

Козирог

Бъдете отворени за нови възможност през август. Нека негативните мисли не развалят вашата стабилност. Ще намерите нови начини да заздравите своята връзка. Не се страхувайте да изследвате нови възможности и хоризонти.

Козирозите, които не са във връзка, ще имат възможност да срещнат човек, който ще им помогне в тяхното личностно развитие и себеопознаване.

Водолей

През август е добре да се съсредоточите върху честната комуникация с партньора ви. Изразявайте своите чувства и се доверете на интуицията си. Ако се притеснявате за нещо, свързано с връзката ви, не пренебрегвайте шестото си чувство и проведете открит разговор с човека до вас. Иначе е възможно да загубите време да се заблуждавате за несъществуващи неща, свързани с него. Доверете се на своята интуиция и на чувствата си и поговорете с партньора си, за да се опитате заедно да разрешите всички конфликти и недоразумения помежду ви.

Необвързаните Водолеи не бива да са прекалено взискателни към себе си, по-добре е да заложат на положителните изживявания, които могат да ги срещнат с нова любов.

Риби

Август месец ще ви донесе много събития и силни емоционални изживявания. Бъдете наясно с потенциални конфликти в личен план и преценете дали и как може да се справите с тях. Истинските чувства и искреността могат да заздравят връзката ви.

Необвързаните Риби трябва да внимават, когато се оглеждат за интимен партньор.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Никога не се разделяйте: 3 знака, че любовта ви ще преживее всички изпитания

Как да останат зеленолистните зеленчуци в хладилника свежи за една седмица?

Какво ще се случи с тялото, ако ядете скара 4 дни подред?

Какво се случва, ако натъркате бананови кори по лицето си?

4 зодии, които са благословени с най-креативните умове

За да продължите напред: 4 начина да спрете да мислите за бившия

Само тези зодии знаят как да пазят тайна

10 работни метода да накарате котка и куче да пият вода, ако не искат

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com