Любовните проблеми на зодиите в седмицата 4-10 юли

10103
Любовните проблеми на зодиите в седмицата 4-10 юли

Тази седмица зодиите ще имат по-малко проблеми в любовта и това ще им даде надежда, че връзката им е в добър период. Все пак ще се появят някои трудности, с които ще трябва да се справите. Ето какви са те:

Овен


Седмицата ви ще започне спокойно и без никакви проблеми. Ще се разбирате добре, ще си правите планове за почивката и всичко ще е наред. Към края на работната седмица ще се появят някои съмнение у вас, които ще искате да проверите, за да се успокоите. Не бъдете параноични и не разваляйте спокойствието във връзката си. Вашата половинка ви е абсолютно вярна.

Телец

Тази седмица ще имате много задачи в работата, което ще предизвика напрежение във връзката ви. Вашата половинка ще иска да пекарвате повече време заедно, за да съживите тръпката, която напоследък ви липсва. Отсъствието ви у дома ще се превърне в проблем, ако не измислите някаква изненада за уикенда, с която да успокоите половинката си.

Близнаци

Не вярвайте на всичко, което чуете. Понякога хората обичат да си измислят лъжи, за да развалят безоблачното щастие на двойки, на които завиждат. Бъдете един до друг и не се доверявайте на неверните слухове. Връзката ви се развива чудесно и няма място за притеснения и скандали.

Рак

Чувствате се несигурни в себе си и в това, което влагате във връзката си. Към средата на седмицата ще се запитате дали взимате правилните решения и дали изобщо сте с правилния човек. Изчакайте малко и не прибързвайте с разговорите и решенията. Човекът до вас е много добър и трябва да му дадете шанс, преди да решите да избягате.

Лъв

Тази седмица ще се появи напрежение в леглото. За един от двама ви сексът не е достатъчен и това се превръща в проблем. Емоционално всичко ви е наред, но това не се отразява на преживяванията в леглото. Помислете за изненада, която ще разнообрази нещата и ще върне онази тръпка, за която и двамата си мечтаете.

Дева

Вероятно е още в първите дни на новата седмица да се появят проблеми, за които не сте и подозирали. Само вашият подход и отношение към въпроса може да ги спре в зародиш, преди да се превърнат в сериозни разговори. Ако минете този период - очаква ви чудна седмица.

Везни

Тази седмица ще е най-романтичната, която сте имали в последно време. Малко вероятно е да се появят каквито и да е проблеми. Очаква ви малка изненада, която ще ви накара да осъзнаете колко специален човек имате до себе си. Бъдете благодарни на съдбата, че ви е срещнала с подходящ за вас човек.

Скорпион

Проблемите във връзката ви ще достигнат своя пик през уикенда. Цяла седмица ще се трупа напрежение и недоизказаните проблеми помежду ви ще прераснат в спор. За да избегнете това, казвайте всичко, което ви тревожи и си споделяйте на момента. Така е много по-вероятно да решите проблемите си, преди да са станали наистина значими.

Стрелец

Липсва ви романтика. Имате нужда от изненада, от приключение и нещо различно. Ежедневието, в което сте попаднали, не се променя и ден, след ден става все по-тягостно. Губите тръпката и искате някой да ви я върне. Вие сте човекът, който трябва да направи нещо. Не губете време и действайте.

Козирог

Очаквате скучна седмица, но това изобщо няма да е така. Половинката ви подготвя голяма изненада, която ще ви остави без думи. Не я разваляйте с негативното си отношение, а бъдете позитивни и уверени, че човекът до вас много мисли как да ви направи щастливи.

Водолей

Не ревнувайте напразно. Човекът, с когото имате връзка, не понася да ревността и с това само може да го отблъснете. Прекалено сте несигурни в себе си и от там идват всичките ви мисли, че не сте достатъчни на човека до вас и той може да ви изневери. Бъдете по-уверени в себе си и спрете да рушите връзката си.

Риби


Опитайте се да оцветите седмицата си в позитивни цветове. Бъдете различни и дейни, не се давайте на малките проблеми да помрачат настоението ви. Имате чудесна връзка, трябва да сте много щастливи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com