Магически числа за късмет

46965
Магически числа за късмет
Снимка: iStock/Guliver

Независимо дали вярваме в магията, в медиумите, в невидимото за очите и всичко, което науката не може да обясни, или сме скептично настроени, всеки от нас има числа, които са му любими, късметлийски числа, с които попълва фиша си за хазартни игри, и трети, които ненавижда или избягва, защото счита, че му носят беди.

Тези суеверия са ехо на древните идеи на човечеството за мистичната сила, с която са надарени числата. В по-късни времена се появява нумерологията, която говори свободно за силата на числата. Вероятно ще имате повече успех с начина, по който използвате числата, ако познавате магическото им действие и разчитате на магическите числа.

Кои ще бъдат нашите КЪСМЕТЛИЙСКИ цветове през 2022 година

Съвсем близо сме до новата 2022 година, която е годината на Водния тигър. Както всяка година, и на прага на тази ще определим кои са на...

Всяко от тях има свое предназначение и е подходящо за постигане на различна цел – щастие, любов, успех, промяна, сила, здраве, ускоряване, забавяне на процеси и други. Медиумите често използват тази енергията на числата,  а пророците и гадателите от древни времена са уверени в магическото им влияние. Запознайте се и вие с магическите числа и научете повече за тях.

Единицата за Питагор е началото на всичко.

Двойката увеличава резултата от усилията за постигане на успех. Тя ускорява процесите независимо дали говорим за закъсняващ влак, или за закъсняла любов. Може да носите талисман с цифрата или да си я повтаряте често. Нищо не пречи да пробвате ще проработи ли силата на 2 при вас.

Тройката е свещена и носи надежда за изцеление. Тя е такава и за Християнската религия – Бог се появява в 3 лица, 3 пъти се потапя бебето по време на Светото кръщене, душата напуска тялото на трети ден след смъртта. 

Ако стремежът ви е да забавите процеси, числото ви е четворка. То носи магията на четирите страни на квадрата, обещаващи стабилност. Искате да забавите напускането на дома на порасналото ви дете? Мислете за четворката и се надявайте тайнствената ѝ сила да ви помогне. Тя символизира и пречистване и когато процесите един ден все пак се случат, новият път и новият живот ще бъдат по-добри.

Щастливците се раждат през лятото, дълголетниците – през есента

За това, че цифрите влияят на нашия живот, астролози и нумеролози говорят отдавна. Те твърдят, че между датата на раждане, здравето, ща...

Петицата е динамика и енергия, движение и промяна. Води към приключения, риск и изкушения. Свързана е със свободата, авантюризма, но и с отказа за поемане на отговорност. Ако мечтаете за живот, изпълнен с приключения, петицата е числото, което трябва да визуализирате.

Шестицата е уникална, защото е разделена на 1, 2 и 3 и независимо дали ги събираме, или умножаваме, получаваме именно 6. Това свойство е уникално само за 6.

Седмицата е свещена. Със 7 свещи са били светилниците на древните жреци, 7 са тайните древни науки за човека. 7 се счита за късметлийско число, обещаващо пари, любов и дълголетие, свещено и магическо, съчетаващо мъдрост и тайнство. 7 е числото на поетите, философите, на успелите и възвишените личности.

Ако търсите баланс, мечтаете за кариера и авторитет, осмицата е вашето число. 8 балансира материалните и нематериалните светове и носи богатство, власт, управление, контрол, но не като самоцел, ако крайно постижение от усилията и труда, от вложеното нематериално по пътя към целта.

Мечтаете за промяна? Деветката ще ви помогне да осъществите целта си. Ако промяната, която търсите, е свързана с редуциране – на проблеми, болести, тегло, повтаряйте 10-1 и очаквайте чудото да се случи.

Ето го ТВОЕТО нумерологично число на успеха, то ще ви носи късмет

Всеки има свое любимо число, което според него му носи късмет. Може би на определена дата сте забелязали, че ви се случват положителни ...

911 – номерът за спешна помощ по света също не е случаен. 911 е числото, с което се отправя апел за помощ към всевишния и невидимите сили. Ако сте в беда, мислете за това число, докато чакате помощта.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com