Мед и канела за отслабване - класически метод за борба с излишните килограми

72300
Мед и канела за отслабване - класически метод за борба с излишните килограми
Снимка: iStock/Guliver

Харесвате ли комбинацията на канела и мед? Това ще се хареса не само на вас, но и на тялото ви, тъй като ще противодейства на няколко проблема наведнъж.

Когато медът и канелата работят заедно, те осигуряват двойна полза за тялото. Пълно отстраняване на отпадъци и токсини, ускоряване на метаболизма - всички усилия са посветени на отслабването. Няма как да не забележите, че медът и канелата са много вкусни, а загубата на килограми с удоволствие е истинска мечта за всички жени.

Мед и канела: мощно лекарство или голям мит

Как действат канелата и медът за отслабване?

Естествените свойства на меда и канелата се засилват, когато се комбинират, преди всичко техните почистващи и хранителни свойства.

Нека разгледаме свойствата на канелата, които отдавна са отбелязани от диетолозите и включват различни методи. Тази подправка ускорява метаболизма и ускорява преработката на захарите в организма, предотвратявайки превръщането им в мастни депа. Още с първата употреба канелата подобрява работата на стомаха и червата, като ги кара да работят по-бързо и по-добре.

Ускоряването на метаболизма и извеждането на натрупаните отпадъци и токсини от тялото са задължителни условия за физиологично правилно отслабване.

Друго полезно свойство на канелата е потискането на глада, като за целта дори не е необходимо да се консумира вътрешно. Просто вдишайте аромата на канела и гладът веднага ще намалее.

Що се отнася до меда, той също има положителен ефект върху въглехидратния метаболизъм, което кара захарите да се използват като източник на енергия, а не за образуване на нови мастни депа. Използването на мед за отслабване помага да се отървете от постоянното желание за сладки и нишестени храни. Медът съдържа много витамини и микроелементи, така че използването му в диетата предотвратява чувството на слабост и намалена работоспособност. Използването на мед ускорява метаболитните процеси в организма и неговото прочистване, как да го използвате правилно е описано в отделен материал, мед за отслабване.

Ако ги използвате заедно, ще комбинирате полезните им качества. Тандем от два налични продукта ви помага да отслабнете, без да прибягвате до строги диети и други драстични мерки. Има няколко начина за комбиниране на канела и мед, най-удобният и вкусен от които е приготвянето на напитки.

Само по 1 лъжица мед с канела сутрин ще свърши чудеса за вашето тяло

Напитки за отслабване с канела и мед

За да бъде напитката полезна, трябва да изберете правилния мед. За да не бъдете измамени от изкуствени заместители, купувайте мед само от доверени пчелари. Медът трябва да се разтвори във вода със стайна температура, това ще запази всичките му свойства. Колкото до канелата, тя се продава смляна във всички хранителни магазини.

За да приготвите класическа напитка с мед и канела, ще ви трябва една чаена лъжичка мед и канела. Залейте канелата с чаша вряща вода и оставете да се накисва, веднага след като водата се охлади до стайна температура, можете да добавите мед. Напитката се смесва и се оставя да престои, по-добре е да направите това вечерта, след което на сутринта напитката ще бъде готова за пиене. Сутрин напитка от мед и канела се пие на гладно, половин чаша, втората половина от чашата се пие вечер, половин час преди лягане. Продължителността на ежедневната консумация на напитката трябва да бъде най-малко един месец.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да си направим тинктура от глухарче?

Как най-лесно се свалят стари тапети?

Как се пише: усъвършенствам, усъваршенствам или осъвършенствам?

Изпратена по погрешка: Котка пропътува хиляди километри с куриерска фирма (СНИМКА)

Кулинарна Арена - ексклузивна галавечеря и цирков спектакъл

Колко чаши кафе трябва да пием на ден, за да сме здрави?

Имайте едно наум: Тези храни могат да съдържат нитрати

Боядисване на великденските яйца: Природни рецепти от миналото

Как да се преборим с чувството за малоценност?

Защо суровите броколи са по-полезни от задушените?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com