Модните аксесоари за коса тази пролет

3653
Модните аксесоари за коса тази пролет
Снимка: iStock/Guliver

Пролетта напомня за себе си не само в цветните градини, но и в цветята в косите на дамите. През този сезон прическите са свежи, а аксесоарите за коса - още по-романтични и приветливи.

Цветна диадема
Нотки на женственост и нежност, цветята в косата на всяка дама ще бъдат един от официалните модни трикове през пролетта. Диадемите украсени с цветя, са отлична добавка към всеки външен вид и определено с тях не можете да сбъркате. Привържениците на по-естествените материали, биха могли да заложат на ръчно изплетен венец от цветя, който би свършил същата отлична работа, за да изглеждате като едни красиви, пролетни цветя.

Шал
Във времена, в които повечето вещи намират своето мултифунционално предназначение, защо изключение да прави и шалът? Шал, с който доскоро сте предпазвали от премръзване вратът си, през студените зимни дни. С помощта на подобен шал в малък размер, притежаващ атрактивни цветове, можете много лесно и елегантно да подплатите стилът си и да укротите немирните къдрици в косата си.

Фиби
Безсмислено е да продължаваме да крием този така полезен аксесоар в шкафа си, след като спокойно можем да го поканим да участва в ежедневната ни визия. За да допълним цветовете в косите си, трябва да използваме фиби с различни нюанси и дизайн. Експериментите са задължителни, бъдете смели и дръзки. Фибите идеално допълват визията прикачени към небрежен кок, непослушния бретон или ежедневните плитки.

Бижута в косата
Брошките за коса, диско въшките, диамантените пръстени и всевъзможните чудати стъкълца, биха могли да се превърнат в един перфектен аксесоар за всяка прическа. Подобни лъскави аксесоари, превръщат дамата, която ги използва в една красива госпожица с лъскави, блещукащи букли. Бижутата за коса са лесни и удобни за използване и не изискват особени грижи за съхранението им.

Панделки
Кой е казал, че папийонките са подходящи само и единствено за смокингите, костюмите за господата или за домашните любимци? Подобни панделки биха могли да бъдат използвани и при аксесоарите за коса. В магазините, свързани с аксесоарите за коса, се намират всевъзможни размери, цветове, материи и десени от панделки за коса. Не бива да се притеснявате, че ще изглеждате твърде малка, ако носите панделка. Изберете правилния стил, който да допълни тоалета ви. Независимо от възрастта, закачливостта не вреди на никого.

Синджир
Ако не ви притеснява да експериментирате с нестандартни бижута в косата си, които в същото време можете да носите на глезена, китките или около врата, то тогава този тип аксесоари са един истински комплимент за косата ви. Верижки обсипани с камъни, мъниста, пайети, са нещата, които ще накарат прическата ви да бъде забележителна, а вие ще сте незабравими.

Плитки
Една добре направена плитка, сама по себе си е достатъчно красива и не би имала нужда от допълнителни аксесоари. Бихте могли да сплетете цялата си коса, но да акцентирате само върху една, разположена диагонално на очите, темето или да си направите една наистина причудлива и красиво-оформена плитка, която ще постави завършека на визията ви. Ако прибавите към плитките си и живи цветя, това би ви направило още по-женствени. За любителите на по-екстравагантните прически, една добра идея към плитките е да добавите например и красиви, декоративни пера.

Лъскава коса у дома – ето как

Изплакнете със студена вода Може би сте чували, че студената вода помага за свиване на порите. Е, има подобен ефект върху косата ви. С...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com