Мъжете от тези зодии са най-умни

48775
Мъжете от тези зодии са най-умни
Снимка: iStock/Guliver

Всеки човек е индивидуален и притежава уникален набор от качества. И все пак принадлежността към един или друг знак на Зодиака определя в коя област човек е в състояние напълно да разкрие своя умствен и духовен потенциал. Астролозите са уверени, че нивото на интелигентност зависи пряко и от зодиакалното съзвездие, под което сме родени. Ето за кои мъжки зодии звездите са категорични, че притежават впечатляващо ниво на интелигентност.

100 КЪСМЕТЧЕТА за 2021 година

Водолей

Този знак е покровителстван от Уран, който го дарява с почти космически ум. Водолеят е човек от бъдещето. Той нарушава правилата, не се съобразява със стандартите и чупи стереотипите. За него няма предразсъдъци. Той е новатор и вечен двигател на прогреса. Водолеят винаги върви с една крачка пред цялото човечество, затова социалните норми му пречат - те ограничават възможностите му и не позволяват разгръщането на пълния му потенциал. Представителите на този знак са много ерудирани, сред тях има много известни учени, изобретатели, писатели и философи. Такива хора са способни да разберат това, което е непонятно за другите, въпреки че често геният на Водолея граничи с лудостта.

5 ФРАЗИ, КОИТО МЪЖЕТЕ МРАЗЯТ ДА ЧУВАТ

Близнаци

Ето кои са зодиите, които ВЕДНАГА забравят скандалите

Докато има зодии, които помнят с години нещо, което ги е наранило, то има други, които почти веднага забравят. Те много лесно могат да ...

Близнаците са отлични дипломати и талантливи предприемачи. Тяхната планета дарява хората с много таланти - красноречие, творчество, способност умело да търгуват и водят преговори. Близнаците могат блестящо да се докажат във всяка наука, но рядко избират точните дисциплини. Те предпочитат хуманитарната посока. От тях се раждат отлични журналисти, водещи, бизнесмени.

Недостатъкът на мъжете Близнаци е, че често им липсва постоянство, особено когато става въпрос за дълга и отговорна работа. Те са по-добри в справянето със задачи, които изискват бързи и креативни решения. Ето защо и мъжете от този знак са пълни с необичайни идеи и подхождат творчески към всяка работа.

Лъв

Тези мъже са надарени с щедрост, издръжливост и мъдрост. Лъвът е отличен тактик и стратег, знае как да организира хората и как да ги ръководи. Той е наясно как да оцени способностите и талантите на другите и да насочи работата им в полезна посока. Сред Лъвовете има много успешни бизнесмени, директори, политици. Любовта към красотата и изкуството също не са им чужди. Повечето Лъвове са истински работохолици. Обикновено избират интелектуална работа и тя им се отдава лесно. Лъвът е винаги е нащрек, трудно е да го заблудите. Единственият сериозен враг на ума му е неговата склонност да се поддава на чуждото ласкателство.

Козирог

Коя е коледната песен на всяка зодия

Коледните празници идват с пълна сила и ние ги очакваме с нетърпение. Зимните празници определено са ни сред любимите заради споде...

Той е много дисциплиниран и пресметлив, тъй като е покровителстван от Сатурн. Животът и кариерата му вървят добре и по план. Козирогът не прави спонтанни неща. Поговорката „Три пъти мери, един път режи“ е точно за него. Козирогът не хаби напразно духовните си сили.

Той е подреден човек, който не обича да поема ненужни рискове, а внезапните промени и съмнителните експерименти изобщо не му са присъщи. Той набляга само на това, което може да му бъде от полза в работата или у дома. Козирозите не губят време за безполезни занимания. Те бавно, но сигурно се придвижват по кариерната стълбица, знаейки предварително какво точно искат.

Скорпион

Мъжът Скорпион е изключително умен. Планетата Плутон го дарява с неизчерпаема жизненост и способност да се преражда от пепелта. Той знае как да печели пари и да ги увеличава.

Скорпионът винаги действа няколко хода напред. Той никога не може да остане в сянка. Ролята на мишок не е за него. Дори в критични ситуации такива мъже неизменно остават трезви и разсъдливи. Невъзможно е да разстроите или да притиснете на тясно мъжа Скорпион. Благодарение на своята необикновена интелигентност той винаги успява да намери изход и от най-трудната ситуация.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Колко градуса трябва да е в помещението, ако искаме перфектни козунаци?

Шампионът на кухнята: Домашно пържено кюфте, зверска рецепта за оправни домакини

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com