Мъжете с тези 5 професии изневеряват най-често

26678
Мъжете с тези 5 професии изневеряват най-често
Снимка: iStock/Guliver

Има мъже, които изневеряват просто за забавлението. Други бягат от проблеми у дома. Каквато и причина да имат, човекът до тях винаги остава наранен и е поставен пред огромния избор – дали да остане или да потърси щастието си някъде другаде. Всеки сам избира как ще живее живота си. Някои жени прощават повече от веднъж, а други дори да е станало само веднъж, никога повече не се връщат в тази връзка. Няма правилно или грешно – има различни ценности.

Ето какво работят мъжете, които изневеряват най-често:

Ето кои жени изневеряват най-много

Жените, които практикуват йога като хоби, изневеряват най-много. Това показва изследване на Illicit Encounters, направено сред 2000 спо...

1. Шофьор

Мъжете, които прекарват повечето време в годината в път, са и тези, които често изневеряват. Те се откъсват от дома, което понякога им дава лъжливо чувство за свобода и необвързаност. Именно по тази причина търсят топлина на друго място, макар че добре осъзнават колко неправилно е това. Когато се върнат у дома, не се чувстват особено гузни, просто защото изневярата е станала отдавна и далеч, толкова че дори не си струва да се говори за нея. Или поне това опитват да внушат сами на себе си.

2. Счетоводител

Оказва се, че професиите, в които няма почти нищо вълнуващо и непредвидимо, се отразяват зле на мъжете. Те се опитват да намерят тръпка и нещо вълнуващо по друг начин. И именно за това избират изневярата. Опитват се да се почувстват значими и да внесат малко адреналин в скучното си ежедневие. Гузната им съвест обаче е нещото, което ги карат да спрат и да се замислят. Често не им дава мира и накрая признават всичко на половинката си. В крайна сметка намират хобита или нови начинания, свързани с адреналин, които заместват нуждата им от изневери.

3. Бизнесмен

4-те зодии, които НЕ спират да изневеряват

Има хора, които никога не биха си помислили да изневерят на човека до тях. За тях изневярата е нещо немислимо и изключително нередно. Т...

Шефовете, ръководителите на големи компании и отдели, бизнесмени – наречете ги както искате, но ще ги познаете по скъпия парфюм, тъмния костюм и винаги строгия поглед. На пръв поглед те имат всичко – успешна кариера, скъпа кола, красива съпруга и възможност да пътуват навсякъде по света. Много хора обаче търсят още, дори да имат всичко. Това е в кръвта им! Истината е, че често пъти мъжете на ръководни позиции се радват на внимание от най-красивите жени в бранша. Това ги изкушава и те действат, без дори да се замислят. Властта си има своите ползи и те държат да се порадват на всяка една от тях.

4. Адвокат

Адвокатите имат страхотни умения в професията си, които обичат да прилагат в личния живот. Да речем, че лъжата не им е чужда и играта с думи е силната им страна. Мъжете с тази професия могат да накарат всеки да повярва в тяхната истина с правилните аргументи и правилния подход. Именно по този начин убеждават обектите на тяхното желание и успяват да заблудят жената, която ги чака вкъщи. Почти никой никога не разбира за тайните дела на мъжете с тази професия. Те не се спират пред нищо, ако са решили да изневерят. Самите те оправдават действията си с голямото напрежение на работното място.

5. Автомонтьор

Мъжете, избрали тази професия, често смятат, че са могли да се справят и по-добре с живота, но всъщност – така им е добре. Професията им дава свобода да работят когато и колкото си поискат, което е привилегия, на която малцина се радват. Макар и трудна, тази професия се оказва удовлетворяваща. Дотук – всичко добре! Обаче много от мъжете, избрали да работят като автомонтьори, попадат в неподходящи компании, които им вляят зле. Чуват много истории за изневери и мъжете около тях говорят толкова спокойно за това, че в даден момент темата вече не звучи като табу. Именно за това много мъже с тази професия решават да опитат като не влагат кой знае какво. Изневярата обаче е факт...!

6-те типа изневяра и причините за тях

Според проучвания голяма част от мъжете и жените изневеряват на партньорите си. Те доста често твърдят, че изневярата не се дължи на фи...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 5 май /валутен калкулатор/

Пожелания за Великден 2024 - ето кой има имен ден

Какво трябва да се яде първо на Великден и в колко часа се разговява

Как се е празнувал Гергьовден в миналото?

Защо 6-ти май е ден на Българската армия?

Да бягаш маратон и да дегустираш 25 вида вино? Абсолютно е възможно (ВИДЕО)

Какво се прави на Гергьовден за късмет през цялата година?

Болят ли ви ставите? Тези храни или напитки може да са виновни затова.

От кои храни да се откажем, за да имаме хубава кожа?

В това незабележимо растение се крие голяма лечебна сила

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com