Най-добрите партньори за жената Рак

10620
Най-добрите партньори за жената Рак
Снимка: Pexels

Дамите от зодия Рак са най-загадъчните от всички представителки на нейния пол в зодиака. Истинска наслада е да се говори с нея. Тя изслушва със съчувствие проблемите на другите.

Жената Рак лесно се влюбва и бързо може да се привърже към своя партньор. Нея не е привличат високопарни думи. Достатъчно е да и бъде показано, че е защитена и любима. Понякога се затваря вътре в себе си и заживява в свой собствен свят. Това са моменти, в които е редно да бъде оставена за известно време  насаме. 

Най-добрите партньори за мъжете Рак

По природата Ракът е недоверчив, ето защо ще са ви нужни много усилия и време, за да го предразположите да ви допусне по-близо до себе ...

Този, който успее да се справи с нейните променливи емоции и настроения, ще бъде възнаграден с една топла истинска мекота, женственост и нейна емоционалност. 

Жена Рак и мъж Телец

Грижливата жена, която винаги посреща мъжа си, прибиращ се в къщи със заплатата. Това обаче е една класическа сцена от социализма. Днес времето е друго и сцената би изглеждала така - преуспелият бизнесмен Телец, обсъжда със своята бъдеща жена всички условия по брачния договор и кой ще бъдат задълженията на страните. Мъжа Телец отлично знае, че купуването на тази красива от нейните родите ще му излезе скъпо и за това ще иска в договора между двамата ограниченията към своята бъдеща съпруга да са повече. Жената Рак от друга страна ще се старае преди сватбата да създаде образ в очите на нейния любим на грижлива, скромна жена домакиня. Тя ще го поддържа в бъдеще. Когато вече е негова съпруга, тя ще стане една взискателна, властна, знаеща какво точно иска жена. А той ще се възхищава от икономическата обстановка, която нейния ум е изготвил и ще продължи уверено напред, да се труди за благото на семейството си. 

Когато между двамата се зароди конфликт, той ще бъде този, който ще "укроти"нещата. Няма да позволи тя да страда, заради някакви недоразумения. И двамата ще бъдат изключително грижливи към децата си.

Звездите за нея – жената Рак

Необходимо е изключително много внимание, за да може жената Рак да бъде разбрана. Когато ви се случи да имате каквито и да съмнения дал...

Жена Рак с мъж Рак

Тези двамата много напомнят за семейство гризачи, които търпеливо събират зрънца и орехчета за суровата и дълга зима. Но трябва задължително да се отбележи, че за разлика от гризачите, Раците ще събират не само зрънцата и орехчетата, а и всичко друго попаднало в ръцете им. И те ще правят това през цялата година, а не само преди зима. Трудно се разделят със стари предмети, считат всичко за полезно и необходимо. Двамата отлично си знаят и "кътните зъби" и за това такава двойка е непоклатима и се приема за даденост. Жената Рак го възприема такъв, какъвто е. Същото важи и за мъжа Рак - за него тя е идеалната със всичките и недостатъци. Като съпрузи двамата полагат много взаимни грижи и много трудно някой може да преживее измяна на любимия си. Те обичат да спазват стриктно обичайте и традициите, семейните устои по никакъв начин не могат да се разклатят от някакви си странични интриги или недоразумения. Жената Рак по поведение напомня на своята мъжка, тя ще се грижи до такава степен за съпруга си, все едно е малко подрастващо. Той ще и отвръща с много внимание, нежност и подаръци.

Жена Рак и мъж Дева

Представителите на тези зодиакални значи ги обединява икономичния подход към живота и спестовността. Този съюз ще се образува най-вече в сферата на бизнеса. Изключителната внимателност и самодисциплина на мъжа Дева е голям подарък за всеки началник. Ако този началник обаче е практичната жена Рак, то подобен тандем ще има успешно развитие на една солидна икономическа основа. Когато двамата създадат семейство, те стриктно ще се придържат към подобни принципи. Между тях няма да има конфликти на материална основа, понеже и двамата не обичат излишното харчене на пари, особено ако не са разписани в семейния бюджет. От първия ден на техния брак, редът и уюта ще се настанят трайно в дома им.

3-те зодии, с които Рак се разбира най-добре

Раците са чувствителни и сантиментални души, които жадуват за комфорт и спокойствие в семейството. Те търсят някой, на когото могат нап...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Пукането на пръстите на ръцете е признак на нещо тревожно: Ето какво разкриват експертите

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com