Най-добрите партньори за мъжете Овен

8374
Най-добрите партньори за мъжете Овен
Снимка: iStock/Guliver

Мъжът Овен е изключително активен в секса и със сигурност попада в категорията на хора с "гореща кръв". Винаги има опасност, да бъдат въвлечени в някакви отношения, където няма каквито да са духовни удовлетворения. Много често по време на половия акт този мъж е недоволен, обикновено може да свърши бързо, дори и втори път, особено ако е припрян. Той обича да изразява своето удоволствие по време на секс със възклицания и стонове. Подвластни на Марс, представителите на тази зодия са истински войни - набелязват си потенциален партньор, атакуват го /понякога срамежливо и скромно, но понякога яростно и без никакво предупреждение/. Със сигурност може да се твърди, че овните са много агресивни и искат да постигнат победата на всяка цена. По какъв начин се slucvа това зависи строго от акцента на всеки отделен индивид.

Мъж Овен жена Стрелец

Въодушевление, прямо отношение, любов към движението, вълнуващото, новото - това се все качества, които ви свързват. Приличането в една такава връзка е неустоимо. Няма да бъде чудно, дори ако се влюбите от първия миг един в друг, в който сте се срещнали. Страстта е основаната двигателна сила във вашата връзка, а ревността дава възможност и на двамата да оцените човека до себе си по достойнство. Опасността във отличните ви взаимоотношения може да се появи в момент, в който никой от вас двамата няма да се замисли дали с изричането на някоя истина няма тежко да нарани егото и достойнството на половинката си. Трябва да държите доста близко телефона до себе си, за да можете да изградите с лекота получилите се недоразумения. Разумът ви е крайно необходим, за да се предпазите от загубата на най-скъпото си нещо и то само с изричането на една - единствена дума. В никакъв случай не трябва да забравяте, че пълната ви свобода е част от вашата здрава връзка и привлекателност. 

Мъж Овен жена Дева

Звездите за него – мъжът Овен

Мъжът Овен може да бъде определен като секси и щедър човек, на когото алчността е чужда. Може да бъде остроумен разговорник и страстен ...

От пръв поглед личи, че тези личности се привличат и допълват. Такава връзка може да просъществува с цялата си красота и блясък, но е необходимо постоянство и търпение от двамата партньори, пълна готовност на двете страни да се откажат от дългогодишните си вредни навици, които имат - а именно да направляват своя живот с пълна сила и воля, като непрекъснато пренебрегват потребностите на човека до себе си. Ако все още не осъзнавате какъв товар ще ви се наложи да поемете на гърба си, добре е да знаете, че пълното приемане на недостатъците на половинката ви и обичта, ще ви бъдат крайно необходими да съхраните хармоничната си иначе връзка. Стриктната жена Дева може да научи от мъжът Овен как най-пълноценно да живее, без да се притеснява непрекъснато от дребните неща в ежедневието. А пък Овенът от своя страна ще получи важен урок по практичност от нейна страна, която ще му позволи много рядката възможност да оправи и сложи в безупречен ред целия безпорядък, който е около и вътре в него. Това е едно от основните предизвикателства на живота, нали? Със сигурност един такъв риск ще ви направи по-отворени и мъдри към останалите, които ежедневно ви заобикалят. Такава връзка наистина може да бъде истинска!

Мъж Овен жена Скорпион

Връзката между тези две зодии ще бъде перспективна и хармонична. Двамата заедно може да изживеете незабравими забавления и шеметни мигове, защото просто имате невероятно съвместимост от подредбата на звездите. Трябва да запомните, че ако искате да продължите романтичното ви пътуване далеч в бъдещето, е необходимо мъжът Овен да положи усилия, за да успее да разбере по-добре странния и закодиран вътрешен свят на скорпиона. От своята страна тя, в моменти на неудовлетворение и недоволство не трябва да прибягва до самоизолация, а смело да сподели своите терзания с любимия си мъж Овен.

В една такава връзка е наложително да бъде избягвана липсата на искреност, защото недоверието е точно онова, което за двамата ще бъде причина за непосилно голяма болка. Не трябва да изпадайте в заблуда, че "лидерското" място може да бъде по-важно самите вас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Как се пише: осигуровки, осигоровки, усигуровки или усигоровки?

Какъв пост се спазва през Страстната седмица?

Защо да горите дафинови листа или да миете пода със сол: лайфхакове за добър микроклимат

Странно защо някои хора не ядат пънчетата на гъбите

Знаете ли къде точно се намира островът на Одисей

Какви обичаи се правят през всеки ден от Страстната седмица?

Какви груби грешки правим при печене на хляб в хлебопекарна?

В коя държава е остров Тортуга - известното пиратска бърлога в миналото

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com