Най-горещите мацки са от тези зодии!

16887
Най-горещите мацки са от тези зодии!
Снимка: iStock/Guliver

Навярно ви се е случвало да виждате много атрактивни мъже, тичащи след жени, които на пръв поглед не са нищо особено. Има и такива дами, които полагат доста грижи за себе си, но винаги са самотни. С какво някои дами привличат силния пол? От кои зодии са най-горещите мацки и кои са техните тайни оръжия?

Овен

Жената от зодия Овен покорява мъжките сърца с това, че е самоуверена, мислеща, предприемчива. Тя е силна натура, до която те се чувстват свободни да бъдат себе си. С нея могат да говорят за бизнес, мъжки хобита, джаджи и какво ли не. Тя не е нито глезла, нито се засяга от мъжките шеги. Всъщност искрено се забавлява в компанията на мачовците, като едновременно с това излъчва и женственост и красота. За нея можем да кажем, че е мечтата на всеки мъж.

3-те зодии, които идват, обичат за кратко… и си тръгват

Няма нищо по-лошо от несподелените чувства и разбитото сърце. За съжаление, именно така има опасност да свършите, ако се забъркате с тр...

Стрелец

Дамите от зодия Стрелец грабват вниманието на мъжете, защото са интересни личности и са успели да видят много от света. Те са експериментаторки, в чиято компания господата винаги се забавляват. Свободолюбиви, забавни и креативни, жените Стрелци бързо грабват вниманието на срещуположния пол и си имат многобройни верни фенове.

Везни

Когато говорим за жените от зодия Везни, не можем да не споменем и факта, че те са визуално атрактивни за господата. Обикновено имат много нежно и приятно излъчване, грациозни са и излъчват женственост с всяка фибра на тялото си. Те са онези изящни създания, които всеки мъж би искал да закриля и обича. Няма човек, който би подминал такава красива жена.

Най-ревнивата зодия сред мъжете и жените

Знаете ли кой е най-ревнивият зодиакален знак в хороскопа? Сега можете да разберете колко ревниви са мъжете и жените от няколко зодии и...

Телец

Жената Телец е много противоречива натура в мъжките очи. От една страна, тя дразни с ревността си и непрекъснатото си сърдене. Но от друга страна, е толкова страстна и огнена, че човекът до нея би ѝ простил всяко дребно прегрешение. Дамите от зодия Телец са истински богини в спалнята и всеки мъж, имал честта да бъде до тях, може само да се чувства късметлия. Дръзки, съблазнителни и непредсказуеми, тези мацки ще ви докарат до пълна лудост, господа!

Лъв

Лъвиците са изтъкани от сексапил. Това са момичета, които прекарват часове пред огледалото. Те ще се появят навън с най-красивата прическа и най-стилния тоалет. По тях ще блестят най-ефектните бижута. Във всичко, което прави. жената от зодия Лъв влага много хъс, но особено се старае, когато избира визията си за деня и своя парфюм. Такава мадама е радост всички мъжки сетива.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо някои хора слагат дафинов лист на входната врата

Витамини и минерали за коса, предозирането на които ще доведе до плешивост

9 подсказки от Вселената, че вървите в погрешна посока

Акцентите в програмата на STAR Channel през април

Пес патрул: Най-популярният полицай в Китай е корги (ВИДЕА)

Доверете се на интуицията си: 10 признака, че сте безсрамно използвани

Защо някога трепетликата е била смятана за прокълнато дърво - ще се учудите

Непирятни моменти в офиса, които развалят работния климат

9 симптома на начална депресия - проверете дали ги имате

Защо се посипва сол пред входната врата

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com