Най-важните личности в живота на всяка жена

3028
Най-важните личности в живота на всяка жена
Снимка: iStock/Guliver

Всички имаме важни хора в живота си. За част от тях осъзнаваме огромното им влияние още в детството, а други се изграждат като особено важни по време на оформянето на личността и през съзнателния живот. Особено важно е да знаем кои са хората, които са оказали най-голямо влияние върху живота ни - така ще можем да си обясним от къде точно идват определени влияния. Но жените и мъжете безспорно са различни като начин на мислене, затова са различни и хората, които повлияват живота им.

Ето кои са най-важните личности в живота на всяка една жена.

Менторката

Тя е по-мъдрата и по-голямата от теб. Тя вижда онези неща, които ти самата не можеш да видиш. Много е вероятно да е по-нагоре от теб с няколко стълбици в кариерата си и ще ти помогне да не допуснеш грешките, който е допускала самата тя във времето. Освен това, е по-добре запозната от теб с играта и ще те напътства във вярната посока, за да стигнеш по-бързо до там, до където искаш. Ако те обземат съмнения, тя е човекът, който само ще ти напомни, че си неповторима и прекрасна. Ще бъдеш склонна да ѝ вярваш като на собствената си майка, защото много я уважаваш.

Сродната ти душа

Не е необходимо да ти помогне за постигането на грандиозните ти цели, нито пък в тежките моменти да те спасява, но именно тя е човекът, с който се разбирате на 100%, дори и с едно мигване на окото. Секудни след като ѝ се обадиш, ще сте захванали да си споделите това - онова и да се кикотите с бурен смях. Без да се замисляте за секунда дори и без капка притеснение, си споделяте най-дълбоките си тайни, защото вашата връзка е истинска и дълбока. Приемате се по начина, каквито сте, заедно с всичките си предимства и недостатъци. Хората около вас усещат връзката ви, когато сте заедно и няма как да могат напълно да ви разберат. А понякога дори и вие самите... Просто ви свързва нещо много специално!

Най-добрият гей приятел 

Изключителен слушател, който отлично познава психиката на мъжа и не става банален от постоянни разговори за мъже. Притежава силен усет за стил и със сигурност не би ти спестил истината за онези там панталонки. Той е необикновено изтънчен и ще бъде голямата ти подкрепа, за да се избавиш от любовните мъки. С удоволствие ще ти помогне да направиш подходящата промяна в дизайна на твоето жилище, ще ти осигури винаги билети за театър и балет. И можеш да бъдеш напълно сигурна, че той няма да има завоалирани мотиви - за разлика от другите мъже!

Рок звездата

Възхитена си от дивия ѝ стил, от нейната способност да забрави за всякакви задръжки. Купонясването ѝ по цяла нощ и щурото поведение на моменти плаши и теб самата. Но благодарение на нея, ти изживяваш живота на истинска рок звезда. Тя е добре запозната кога и къде ще бъдат най-яките партита, притежава най-забавното обкръжение от познати и винаги е стилно облечена, според най-новите тенденции. Понякога се опитваш тайничко да копираш прическата и дрехите ѝ. Да, определено тя не е човекът, на който да разчиташ в трудните моменти, но пука ли му на някой? Тя е готина и супер забавна!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

С какво се храни шаранът?

Любителка на животните обърка помпон от шапка с ранен таралеж и хукна да го спасява (СНИМКА)

Как да запазите спокойствие, когато всичко около вас предизвиква стрес

С какво се храни синигерът?

"Русият" шоколад на Франция срещу розовия на Швейцария: Кой ще спечели битката?

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com