Най-верните топ 3 зодии, за които разводът е неприемлив

11403
Най-верните топ 3 зодии, за които разводът е неприемлив
Снимка: Pexels

Астролозите са идентифицирали трима представители на астрологичния кръг, които са готови на всичко, само за да запазят семейството си.

Експертите са сигурни, че отношението на човек към развода зависи не само от неговото възпитание и примера, даден от родителите му, но и от знака на зодиака, под който е роден. Така че, някои по природа не са способни на силна романтична връзка и от време на време предпочитат да гледат отстрани. Други са толкова влюбени е избраника си, че не са в състояние да прекъснат и най-скандалните, пълни с кавги и неразбиране моменти в брака.

3-те най-верни зодии сред мъжете

Това са зодиите сред мъжете, които никога няма да ви изневерят и да ви предадат. Те държат на честта, на откритите взаимоотношения и не...

Ето кои са тези зодии: 

Телец

Избрал съпруг или съпруга, Телецът искрено вярва, че той ще живее с любимия си до дълбока старост и ще умрат, както се казва, в един ден. Заслужава да се отбележи, че представителите на този знак рядко инициират развод, тъй като семейното благополучие, дори и само видимо, е много важно за тях.

Телецът е страстен човек, дори може да бъде наречен похотлив. Ярките сексуални преживявания и разнообразието в леглото са жизненоважни за него. Само пълното недоволство в този аспект може да ги накара да напуснат партньора си. Тогава съпругът ще бъде заменен от нова „любов на живота“. В млада възраст Телецът е по-често очарован от Дева, в зряла - от Близнаци или Овен. След 40 години те са по-привлечени от Скорпионите.

Козирог

3-те най-лоялни зодии, които трябва да имате в живота си

Тези хора са винаги там, когато имате нужда от тях ... Лоялността е основата на нашето приятелство и романтична връзка. Ето кои са три...

Козирозите се считат за студени и практични, тъй като са свикнали да ограничават емоциите си. В действителност, разбира се, това не е така. Те просто не могат да се доверят на всички и само най-близките хора знаят колко дълбоки могат да бъдат чувствата на представителите на този астрологичен символ.

Козирозите стават прекрасни пазители на огнището и грижовни майки, а мъжете от този знак стават  надеждни съпрузи, защитници и имат добри доходи. Ако имат късмета да срещнат „своя“ мъж преди 30-годишна възраст, тогава, вероятно, ще бъдат отдадени на избраника до края на дните си и никога няма да инициират развод. В младостта си Козирозите се влюбват в Телец и Дева, след 30 години - във Водолей и Скорпион, а в по-напреднала възраст предпочитат Рибите.

Риби

За тази зодия думата „развод“ дори звучи плашещо. Това е най-лошото нещо, което може да им се случи. След раздяла със съпруг или съпруга такъв човек ще бъде неутешим в страданията си. Що се отнася до любовните връзки, Рибите са толкова потопени в тях, че могат да загубят себе си. Болната привързаност ги прави зависими, ревниви, несигурни относно своята привлекателност. Но дори и с много проблеми във връзката, те се надяват да спасят брака си и да положат всички усилия за това.

Младите Риби - на възраст до 20 години - най-често свързват живота с Раци и Скорпиони. 30-годишните представители на този знак са съблазнени от грацията на Везните и лекотата и общителността на Водолея. Рибите над 40 години намират семейното щастие в обятията на Девите.

Най-верните съпруги и съпрузи според зодиакалния знак

Дори най-силните двойки не са имунизирани срещу измама. Преди да се свържете с любим човек, трябва да се уверите в неговата лоялност. В...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com