Недостатъците на жените от зодия Овен

10648
Недостатъците на жените от зодия Овен
Снимка: Pexels

Жените – представители на зодия Овен са импулсивни, агресивни и чувствителни. Под стрес те ще действат без да се замислят. Зле се справят с това да се изправят пред истината. Те се стремят към самоконтрол и се разсейват от повтарящи се неуспехи. Най-лошото в жените Овен е, че са нетърпеливи и настроени.

Те не харесват да ги съветвате. На Овните им липсва дипломация и не обичат да приемат съвети от другите. Не можете да промените мнението им, ако смятат, че се справят добре. Те могат да бъдат горещи, егоцентрични и силни, забравяйки чувствата на другите. Те са нетърпеливи, капризни и харесват предизвикателства.

Най-добрите партньори за мъжете Овен

Мъжът Овен е изключително активен в секса и със сигурност попада в категорията на хора с "гореща кръв". Винаги има опасност, да бъдат в...

Овенът се стреми да прави всичко за хората, които обича. Тези дами искат голямо внимание. Никога не ги игнорирайте, ако искате да влезете в срочна връзка, защото те нямат нищо против да продължат напред. Овните са родени лидери, докачливи и състезателни натури. Те често говорят без да мислят и в резултат на това се чувстват смутени.

Овенът не държи да чуе истината на всяка цена. Ако тя няма да ѝ се хареса, предпочита въобще да не я научава. Те ще направят изводи, прескачайки фактора на истината. Когато се изправят пред реалността, те се чувстват несигурни поради фактора на независимостта. Стресът и напрежението могат да им навредят и те не се чувстват нормално, докато не освободят психическата и физическата си енергия. Те не обичат критиката и живеят в настоящия момент, без да осъзнават предстоящите опасности.

Способни са да бъдат отлични слушатели и да даряват много внимание, но само ако обичат. Тогава жените Овен се превръщат в надеждни хора, на които наистина може да се разчита. Те могат да усетят страданието и болката на ближния си. Овенът прощава на хората и обикновено си признава, когато са направили нещо морално погрешно.

Жените Овни са симпатични и завладяващи и е забавно да бъдат наоколо. Те защитават хората, на които държат, и са като магнит, който привлича вниманието на всички. Те са активни слушатели, когато сте депресирани. Споделят ви своето мнение и ви изслушват с голямо внимание.

Най-добрите партньори за жените Овен

Овен - Близнаци Такава връзка е предпоставка за силни усещания. Ще осигури на партньорите адреналин и редица предизвикателства. Подобн...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com