Няколко ясни индикации, че мъжът иска да е до вас

3385
Няколко ясни индикации, че мъжът иска да е до вас
Снимка: iStock/Guliver

Не е лесно една жена да си намери свестен партньор в любовта. Сродна душа се открива трудно, а някои жени не успяват да я намерят цял живот. Перфектни хора няма, но един мъж трябва да бъде верен и нежен в любовта с жената. Всяка жена търси подобна личност между своите колеги, приятели, компании и дори напоследък все по-често в Интернет. Въпрос на късмет е да попаднете на мъж, с когото си подхождате по всичко. Интернет пространството помага да се запознаете с някои от характеристиките на своя избраник дистанционно. Можете да си пишете известно време с него, преди да решите дали въобще да стигнете до среща. 
За съжаление повечето Интернет връзки се оказват краткотрайни и неангажиращи, а мъжете пък са поредните "тарикати", които гледат да се възползват от вас. В началото се представят в брилянтна светлина, раздават ви щедри обещания и ви обясняват как ще бъдат до вас и ще се грижат за това винаги да сте обичана и да се чувствате добре. Вие им се доверявате изцяло, а след време оставате разочаровани. Ако някой мъж често подхваща разговор с няколко думи от типа на "Здравей, как си?" работата е ясна - този човек не е за вас. Вие няма какво да си кажете още от самото начало.

Същевременно дългите дискусии също не са гаранция за успешна връзка, тъй като мъжете ползват често пъти заучени фрази от книгите или се правят на интересни, докато ви спечелят. Щом достигнат до вас, те вече се държат по съвсем по друг начин и не отделят нужното внимание. Връзката често завършва разочароващо, особено за жената.

Дай свобода на половинката си за щастлива връзка

Напълно нормално е, когато сме влюбени да искаме да бъдем с половинката си все повече време. В стремежа си обаче да задоволим това си ж...

Друг метод, с когото мъжете искат да превземат сърцето ви е да ви правят малки подаръчета, за да ви изненадат. Това също не е гаранция, че това е вашата сродна душа, която иска да прекара голяма част от живота си с вас. Може този мъж просто иска да ви впечатли, за да може след това да ви вкара в леглото си.

Ако се запознаете с някого по Интернет и той се опитва да отлага срещата си с вас, трябва също да имате резерви за този човек. Най-вероятно намеренията му към вас не са сериозни и вие ще си загубите времето с него. Ако някой ви е допаднал и вие искате да го видите, а той няма нищо против - действайте уверено и се срещнете. От тази среща може да излезе нещо повече, пък и вие винаги може да си тръгнете, ако не ви допадне достатъчно.

Често вие може да се объркате в преценката си, но може да рискувате и да прекарате една страстна нощ с човекът, който ви е допаднал. Ако и в леглото нещата са ОК, а той продължава да се държи прекрасно с вас, си заслужава да му дадете по-големи шансове. 
След това изчакайте и не го търсете, за да проверите кога той ще се сети за вас. Ако го направи още същия ден, този човек държи на вас и вие имате бъдеще с него.

Никога не се отчайвайте, животът си е кратък, няма как да дойде принцът на белия кон, без да сте вложили и вие малко усилие, за да го намерите. 

Белезите, че не сте щастливи във връзката

За съжаление, връзките не са като меден месец, но колкото по-рано установите проблема, толкова по-скоро ще намерите решение. Как да ра...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com