Нов ДОМ за тези 4 зодии през февруари

14482
Нов ДОМ за тези 4 зодии през февруари
Снимка: iStock/Guliver

Везни

Везни, част от вас отдавна мечтаят за нов собствен дом или пълна промяна на жилището, в което вече сте се устроили. И тези вълнения съвсем не са случайни – тази година домашният ви сектор е под влияние на Юпитер, който ще ви подтикне към желание да преобразите дома си. Ще имате желание да разкрасите и обновите жилището си по доста смел и нетрадиционен начин – дерзайте, защото според звездната карта резултатът ще бъде зашеметяващ.

Тези от вас, които мечтаят за нов дом, също ще се радват на помощта от планетите. Съветваме ви обаче да отложите малко действията към реализацията на това желание. Ще имате чудесна възможност за подобни решения в периода от 11 март до 30 март, когато Слънцето и Юпитер ще бъдат синхронизирани и ще създадат добри шансове за реализиране на мечтата ви. Това обаче не пречи отсега да помислите какво точно желаете и да си изясните параметрите на бъдещия си дом.

Стрелец

Тези зодии ги очаква голяма ПРОМЯНА в работата през февруари

Вторият месец на годината преполови, но в оставащите му дни разположението на планетите може да създаде благоприятна позиция за смяна н...

Стрелци, на 23 февруари ви очаква божествено новолуние, което ще огрее четвъртия ви дом. Това означава, че въпросите, свързани с дома и семейството, ще бъдат изключително важни за вас след тази дата и тепърва ще вълнуват вниманието ви. Ако обмисляте да се преместите или да направите ремонт, да обновите жилището си или закупите нови мебели, това красиво новолуние ще ви помогне да намерите онова, което ви трябва, и което ще подхожда на вкуса и визията ви.

Сега е моментът да започнете да разглеждате нови жилища или квартира, ако трябва да се преместите. Времето е подходящо и за търсене на съквартирант, в случай че ви се налага да делите дома си с някой друг. Не се спирайте на първия срещнат, а намерете някой, с който ще се чувствате комфортно под един покрив – звездите ще ви помогнат в това търсене.

Ако имате намерение да купите нов дом, но се притеснявате, че нямате достатъчно средства, забравете за грижите и продължете усърдно с работата, с която сте се заели сега. Дори в момента да ви се струва, че не разполагате с големи доходи, това съвсем скоро ще се промени. Този месец Юпитер и Нептун ще бъдат на 60 градуса един от друг и ще образуват секстил, аспект, който предполага много добра възможност да започнете сделка за ново жилище.

Водолей

Влизаме в ретрограден Меркурий, това ви чака

Около три или четири пъти годишно Меркурий изглежда така, сякаш „пътува назад“. Тези моменти са известни като „ретрог...

Внезапна смяна на жилището може да изненада представителите нз зодия Водолеи в края на месеца. След дни Уран навлиза в четвъртия ви дом, уважаеми Водолеи, и създава предпоставки за непланирана промяна на дома. Въпреки че като неподвижен знак, Водолеите предпочитат сигурността и не се хвърлят през глава в неочаквани промени, тази смяна няма да ви натовари и изнерви. Неочаквано за вас самите ще я приемете спокойно и трезво. Нашият съвет също е да не се притеснявате, защото промяна е за добро, а новото място ще ви донесе дългоочаквания красиви емоции, за които сте мечтали.

На 21 февруари Марс и Уран ще бъдат в небесен тригон един с друг, което също предполага някаква промяна и бърз обрат, свързан с дома и семейството ви, Водолеи. Ако се терзаете от въпроси, свързани с тези аспекти от личния ви живот, съвсем скоро ще получите отговор, който ще ви донесе желаното успокоение и удовлетворение.

Козирог

Козирози, настъпи моментът да разчистите дома си. Вие сте една от зодиите, които могат да се похвалят с изключително чувство за отговорност и дисциплина на работното място. Понякога обаче раздавайки се докрай в офиса, оставате на заден план дома си и лека-полека хаосът в него надделява. През този месец намерете време и за основно почистване и най-вече подредба на жилището си – изхвърлете всичко ненужно, приберете вещите, които не използвате често, създадете ред и уют. Сами няма да повярвате колко добре ще се почувствате след това. Подобен „детокс“ ще освежи не само дома ви, но и вас самите.

Почистването на апартамента ще изгони и всички неприятни мисли и чувства, които може би са ви завзели в последно време. Уютът, който сами ще създадете у дома, ще върне и хармонията с партньора ви. Вие сте сред зодиите, които обичат да споделят приятни моменти у дома с близките, а ако се постараете да ги посрещнете в едно красиво и приятно място, те сами ще искат да ги споделят с вас. Настъпването на пролетта е перфектният момент да преобразите дома си и да му върнете позабравения блясък, Козирози.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо се посипва сол пред входната врата

Кои птици са в групата на прелетните

Кои са топли и кои студени цветове

Кои планети в Слънчевата система са газови гиганти

Житейски илюзии: 3 токсични нагласи, от които трябва да се отървете преди 30-годишна възраст

Знаете ли кои храни са най-богати на фибри

Знаете ли кои са седемте чудеса на света

Пазете нервите си: 5 съвета от тибетски монах, за да се отървете от стреса на работното място

6 лайфхака от тези, които са отслабнали без диета

Знаете ли кои са седемте изкуства

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com