Нова работа за тези три зодии през март

27919
Нова работа за тези три зодии през март
Снимка: iStock/Guliver

Всеки един от нас е усещал желание да смени работата си или дори професията. Понякога подобни емоции са спонтанни, траят кратко и често са провокирани от някое дребно недоразумение с колега или началник. В други моменти обаче звездите ни напътстват, че е дошъл моментът да се замислим сериозно за смяна на работната среда. Март месец ще е особено подходящ за ново начало в професионален план за три зодии, а ето и кои са те.

Лъв

Нещата, които различните ЗОДИИ винаги забравят

Овен Забравяте, че сте силна личност. Боец. Воин. Преживели сте много и трябва да се гордеете със себе си, че сте стигнали до тук. Мож...

Уважаеми лъвове, в момента преминавате през един от най-натоварените периоди на работа за последните месеци и най-вероятно всяка вечер се прибирате у дома изтощени. Работният ви маратон започна през последната седмица на декември, ускори се през януари и оттогава сте на педала. Изгледи за почивка се очертават чак през април, а настоящият март ще ви даде само кратък отдих. Работата, която вършите в момента, изисква голямо внимание към детайлите и съсредоточаване. Всичко това не е случайно, имате много планети, съсредоточени във вашия шести дом, свързан с професионалната реализация.

Добрата новина е, че съвсем скоро ще видите доказателство за това колко сте ценени на работа и към вас ще бъде отправено предложение за нова по-висока позиция или по-добре заплатена заетост. Съветваме ви, ако предстои да подпишете договор, да направете това в най-щастливия за вас ден от месеца, а именно 11 март, защото тогава разположението на планетите ще е изключително подходящо.

Дева

Нови възможности се очертават и пред Девите в третия месец на годината. Вие сте свикнали винаги да работи здраво, драги Деви, но сега усещате желание да се развивате в нови области на професионалния си път. В края на март ще имате подкрепа и от планетите. Под влияние на Новолунието в знака на Овен пред се дава шанс за увеличаване на доходите ви и финансови потоци.

Как ревнуват различните зодии

Ревността е проста и е присъща на „всеки“ по един или друг начин. Някой смятат, че ревността е „кредит на доверие&ldq...

Овенът е приключенски знак, така че изглежда, че може да печелите парите си от ново бизнес начинание, свързано с високо технологични проекти или услуги, с които до моменти не сте се ангажирали. Ако работите сами, ще имате добри възможности да инвестирате във вашия бизнес чрез разработване на приложение, промяна и актуализиране на сайта си, стартиране на нов продукт в дигиталната сфера или друг тип подобна работа. Всяко начинание, започнато през следващите месеци, ще се увенчае с успех, така че бъдете смели и имайте малко повече вяра в собствените си сили и умения.

Стрелец

Изключително добри шансове за започване на нова работа се разкриват и пред Стрелците през март. За тези от вас, които развиват самостоятелен бизнес, ще се отворят нови врати около 8 март. Към вас ще се обърнат надеждни клиенти, с които ще работите пълноценно и в бъдеще. Представителите на зодията, които са взели решението за промяна на офиса, съвсем скоро ще могат да почерпят за новата си далеч по-добра позиция. Ще имате мощна планетарна подкрепа в това начинание, особено в дните около 9 март. Интервюта и разговорите, които ще провеждате в този период, ще са успешни и ще ви отворят перспективни възможности за реализация.

Може би в момента усещате известен застой в професионален план и ви се струва, че нещата не се развиват както би ви се искало. Ще ви успокоим, като ви напомним за въздействието на ретроградния Меркурий, което съвсем скоро ще отслабне, за да отвори място за истински подем и раздвижване в работата ви. Новите възможности ви очакват.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Ползите и вредите от газираната вода - можете ли да я пиете всеки ден

Желязната лейди: 4 начина да спечелите сърцето на жената Скорпион

Как да балансирате между връзката с партньора и приятелите ви

Ново начало: Как да смените професията, ако сте на 30, 40 или 50 години

Знамения за косата и ноктите, които всяка жена трябва да спазва

Защо се срещнахме, ако не можем да бъдем заедно

За да расте косата ни по-бързо: трихолог назовава 7-те най-добри продукта

Тези зодии ще донесат вихрушка от драма и емоции в живота ви

Какви грешки се правят при отглеждане на ягоди в двора

Кой и кога не трябва да ходи на сауна - проверете дали сте сред тях

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com