Новата система за управление на винарни на ERP.BG вече работи в няколко изби у нас

721
Новата система за управление на винарни на ERP.BG вече работи в няколко изби у нас
Снимка: Laure GREGOIRE / Pixabay

Винарството е сред най-древните дейности по българските земи, превърнало се в традиция, а днес - и в успешен бизнес за стотици български изби. То обаче е свързано с множество проблеми и предизвикателства, както от регулаторен характер, така и по отношение на производството и разпространението на продукцията.

А добрата новина е , че българската софтуерна компания ERP.BG създаде решение, специално насочено към винарските изби, което може да реши много от предизвикателствата в тяхната работа и да направи дейността им много по-ефективна. Новата система за управление на винарни обхваща всички аспекти от производството, маркетинга и продажбите на алкохолни напитки, както и съвместимостта им със строгите регулации в този сектор. Тя е изцяло облачна и базирана на разработената от ERP.BG платформа - ERP.net.

Предимствата

Системата за управление на винарни на ERP.BG има множество предимства за бизнесите в този бранш, изброени в следващите редове.

Автоматизация на отчетността

пред Агенция “Митници” и други държавни институции, които контролират производството и търговията с алкохол. Системата има вграден модул Акциз, който позволява на екипа да следи стриктно операциите по производство и дистрибуция на алкохол и да ги документира в съответствие с действащите закони и стандарти. Агенция “Митници” от своя страна може да експортира изискваните от производителя отчети чрез специализиран уебсайт, създаден за целта.

Оптимизация на производствения процес

Решението разполага с функционалности за планиране на материалните запаси (MRP) и на капацитета на ресурсите (CRP), както и на производствените технологии, рецептите със съставки и операции, отчети за консумация, работно време и готовата продукция.

Подобряване на маркетинга и продажбите

чрез управление на кампании, промоции, дистрибуционни канали, бонуси и отстъпки, ценообразуване и получаване на поръчки през уебсайт, имейл, телефон и физически магазини. Системата има също B2B портал, който улеснява комуникацията между фирмата и нейните клиенти.

Локализация за англоезичния пазар

и възможност за лесно внедряване в чуждестранни фирми, вземайки предвид специфичните регулации и пазарни различия. Системата за управление на винарни вече работи в няколко български изби, а ERP системата, на която тя е базирана - в стотици компании в България и чужбина.

ERP системата ERP.net

представлява съвременен и гъвкав All In One софтуер за управление на бизнеса, който може да се адаптира към нуждите на различни компании. Работи в облачна среда и изисква интернет връзка за достъп до нея. Разполага с модерен уеб интерфейс и множество версии, подходящи за малки, средни и големи компании, както и холдинги. Напълно оптимизирана е за работа през смартфони и таблети, включително с удобен тъчскрийн интерфейс.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 28 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 28 април /валутен калкулатор/

Как се нарича най-здравото великденско яйце из България?

Топ 3 на зодиите, които са най-трудни във връзка

Ново начало в любовта за зодия Рак, ето какво ги очаква до края на годината

Как да имаме най-шарените великденски яйца

Големи промени в любовния живот на скорпионите до края на годината

Отново е на мода боядисването на яйцата с фолио - ето как се прави

Всичко ги разстройва: Най-лабилните зодии

Колко време се пече агнешкото месо, за да е най-сочно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com