Обича или мрази: кои зодии са способни на чувствата и кои не

8566
Обича или мрази: кои зодии са способни на чувствата и кои не
Снимка: iStock/Guliver

Астролозите казват, че някои хора, в резултат на характера си, не могат да оценят усилията на партньора.

Обича или мрази: кои зодии са отговорни за чувствата и кои не?

Както знаете, всички хора са разделени на две големи групи: интроверти и екстроверти. Някои - обожават самотата и се смятат към пълна само достатъчност, докато други, напротив, се стремят да бъдат в центъра на вниманието, буквално „насищайки“ с енергия другите.

По същия начин всички хора могат да бъдат разделени на още две големи подгрупи, казват астролозите. В едната ще има такива, които не могат да си представят живота без партньор, любов, постоянни целувки и топли прегръдки. В другата има горди личности, които не придават значение на простите радости от живота.

След провеждане на голямо проучване, експертите установиха кои зодии се нуждаят от любов и кои само се дразнят на нежност.

Лъв

Горд и често арогантен, мъжът Лъв в обикновения живот се държи като истински егоист. За него първостепенни са финансовата независимост и абсолютният авторитаризъм. В отношенията с избраницата си обаче представителят на тази зодия проявява изключителна учтивост. Вярно е и това, че само се възхищава и не упрекват за дреболии. Само истински мъдрата дама ще е щастлива до него, готова да изслушва, топли и гали, когато той сам го пожелае.

Силна и властна жената Лъв често тормози партньора си с безкрайни изисквания и прекомерен контрол. Такава млада дама е трудно да се обуздае. Някой обаче все пак успяват. Основната тайна на щастливата връзка с такава любима е море от чар, искрена любов, планини от букети и тонове комплименти. Само в този случай жената Лъв ще се почувства необходима и ще се отпусне малко.

Дева

КЪСМЕТЧЕ за 14 септември според зодията

Овен Някой лекичко ще ви завиди за новата любов, която скоро ще се появи. Телец Само който вярва в себе си, сбъдва всичките си мечти...

Мъжът Дева  е закоравял ерген. Нито една от връзките му не трае дълго. Защо? Въпросът е риторичен. Всъщност представителите на тази зодия мечтаят за силно семейство, любяща съпруга и няколко красиви деца. Но как да постигнете това, което искате, не е ясно. Астролозите твърдят, че причината за това е негативният опит от първото влюбване. Затова идеалният избраник за Дева е любезна, нежна и съпричастна млада дама, готова да се примири със странните си навици. Няколко думи за подкрепа и съчувствие - и този мъж ще постави, света в краката на красавицата.

Жената Дева често се омъжва в зряла възраст. И всичко това, защото не вярва на силния пол. Така, тя избира своя достоен господин дълго. Тя е нежна, спокойна, учтива, но много уязвима. Една неудобно хвърлена фраза и тази дама завинаги ще забрави за "избрания". За Девата е важно постоянно да контролира емоциите и да следи поведението. Ако успее, то партньора и ще научи, какво е щастлив брачен живот и идеална съпруга.

Рак

Спокойният и консервативен мъж Рак не е страстен. Той готов да експериментира в леглото. Това обаче е голяма грешка. Всъщност представителите на този знак са идеални и нежни любовници. За тях е важно да са близо до наивна млада дама, която няма да е трудно да изненадат. Мъжете раци, рядко спорят и влизат в конфликти, предпочитат да подарят на човек насреща големи букети и горещи целувки.

Трогателна и нежна жената Рак се надява един ден да се събуди в леглото със смел и галантен господин. Толкова иска да бъде близо до силен мъж, че самата тя често е забравена в обятията на джентълмен, който малко прилича на принц. Но само след години връзки се оказва, че същият мачо е банален домашар и интроверт. Разбира се, подобна ситуация разстройва жената Рак, в резултат на което тя „тича“ да подаде молба за развод, без да губи надежда, някой ден да срещне мил, честен и отговорен мъж.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com