Обяснение според зодията защо сте сложен характер

8235
Обяснение според зодията защо сте сложен характер
Снимка: Pexels

Има хора, които наистина са сложни характери, но може би обяснението за това се крие в астрологията. В тази статия разглеждаме защо представители на различните зодии са сложни характери: 

ОВЕН 

Вие сте умен, но не обмисляте нещата, преди да ги направите. Ставате нетърпеливи и предпочитате да се изгубите в момента, отколкото да помислите какво може да се обърка. Това ви прави импулсивни до точката, в която можете да бъдете опасни за себе си. Просто направете проучване, след като решите да се отправите към голямо приключение и не забравяйте, че предупреденото е предварително въоръжено; ако знаете какво може да се обърка, ще можете да се справите по-добре.

ТЕЛЕЦ 

Отчаяно искате близки връзки, но за вас е много трудно да се доверите на някого, затова ги държите на една ръка разстояние. Тогава, ако някой те ядоса, той почти веднага е мъртъв за теб. Не можете да накарате хората да се самоубият, за да ви накарат да им се доверите, само за да бъдат прогонени, когато сгрешат. Опитайте се да бъдете по-гъвкави и толерантни към другите хора.

БЛИЗНАЦИ 

Искате да бъдете приятели с всички на теория, но на практика не можете да приемете някои от основните разлики между вас и другия човек. Искате да успеете да съвпадате добре с потенциален приятел или партньор и когато това не се случи, сте склонни да ги държите на разстояние. Опитайте се да отпразнувате тези различия, вместо да се опитвате да ги накарате да се съобразят с това, което очаквате от приятел.

РАК

Страхотни сте в ранните етапи на една връзка, но щом настъпи реалността, романтиката губи блясъка си за вас. В една минута сте влюбени до главата, а на следващата ви омръзва цялото нещо. Трябва да потушите емоциите си назад и да отделите време да опознаете някого, така пламъкът няма да изгасне, но ще продължи да гори.

ЛЪВ

Перфектната зодиакална двойка: Зодиите с най-добра съвместимост

Астролозите теърдят, че зодиакалният знак играе важна роля за формирането на характера на човек, освен това често звездите знаят кои съ...

Вие сте щедър и топъл в една минута, а в следващата сте властен, покровителствен и снизходителен. Когато даваш, но не получаваш обратно това, което очакваш, не реагираш добре. Животът не винаги е честен. Опитайте се да давате без очаквания или без да искате нещо в замяна. Щедростта ви вероятно ще ви се върне по неочаквани начини.

ДЕВА 

Искате да бъдете спокойни и да не се разстройвате, когато нещата не се случват така, както искате, но сте склонни да преосмисляте всичко. Когато обръщате твърде много внимание на малките детайли, можете да се изгубите. Вие се биете, когато се провалите, тъй като това противоречи на образа, който имате за себе си. Никой не очаква да го убивате всеки път и дори да се провалите, пак ще бъдете обичани.

ВЕЗНИ 

Имате страхотни идеи и говорите добре, но когато става въпрос за действително свършване на работата, не успявате. Погребана някъде в мозъка ви е мисълта, че ако не опитате, няма как да се провалите. Имате проблеми с перфекционизма, които никой не може да види, защото го прикривате и изглеждате толкова отпуснати. По-скоро бихте смятали за мързелив, а не без талант.

Зодиакалните домове в наталната карта и какво означава тя?

Астрологията не е само зодии и асценденти. Отвъд тях има и други важни елементи като домовете на зодиите в планетите. В тази статия ще ...

СКОРПИОН

Всички се възхищават на вашата сила и страст, но е ужасяващо, когато тези качества се използват срещу тях. Обичате страстно, но ако смятате, че сте били предадени по някакъв начин или са ви излъгали, обръщате тази енергия към търсене на отмъщение. Не сте от хората, които оставят нещата да тръгнат; вие сте един за емоционално отмъщение. Трябва да насочите тази мощна енергия към по-положителни неща като спорт или изкуства, вместо да планирате отмъщение.

СТРЕЛЕЦ

Вие сте оптимист, освен ако не усетите някакво грешно поведение, което се е случило срещу вас. Вие приемате всичко твърде лично. Светът не се върти около вас и колкото по-скоро спрете да мислите, че се случва, толкова по-скоро ще се почувствате по-щастливи.

КОЗИРОГ

Коя личностна черта води до успех?

Всички искаме да постигнем успех в живота си, но мнозина не знаят как да стане това. Решението на всичките наши терзания и желания е мн...

Вярвате в собствения си мит и ще направите всичко възможно, за да го задържите на място. Ти си натурално трудолюбив и надежден, но не е нужно да бъдете такъв през цялото време. Добре е да се освобождавате от време на време; няма да ви направи по-малко надеждни и достоверни, ще ви направи по-щастливи и по-добре закръглени.

ВОДОЛЕЙ

Искате да бъдете независими, да правите това, което искате, когато и както искате и искате да сте в стабилна връзка. Не винаги можеш да се справиш; трябва да правите отстъпки от време на време. Компромисът е вашият приятел. Не всеки има вашето желание за скитания, но това не означава, че не сте съвместими по други начини.

РИБИ 

Много сте доверчиви; всъщност прекалено доверчиви на моменти. Лесно се отклонявате, защото сте склонни да бъдете донякъде слабоволни. Искате да ви харесват и ако това означава да се възползвате, така да бъде. Имате какво да предложите на хората, но не е нужно просто да се сгъвате напълно, когато имат нужда от нещо от вас. Издържайте се на неразумни искания и се защитете. В крайна сметка най-важното е вашето собствено самочувствие.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Как се наричат нишките в банана и напълно безопасни ли са за здравето ни

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно