Очакваш ли той да се промени заради теб?

2743
Очакваш ли той да се промени заради теб?
Снимка: iStock/Guliver

Някак си като че ли е природно закодирано в много жени да смятат, че са в състояние и могат да укротят и опитомят дори и най-неподатливия в това отношение мъж. Дори спокойно може да се каже, че повечето от тях осъзнават много добре колко е неподходящ той за тях. Толкова са убедени и заслепени от своите възможности и влияние над него, че се впускат смело в една връзка, която е изпълнена със събиране и разделяния, скандали, ревност и куп други неприятни моменти.

Това е една сериозна заблуда, която доста жени я притежават. Може би е заради влиянието, което оказват романтичните филми, разказващи ни как едно лошо момче се превръща в мило мъркащо котенце. Или пък защото "надеждата умира последна"... Кой знае!

Трите зодии, които обичат силно и до живот

В съвременния свят, когато хората сменят партньорите си по-често и от четката си за зъби, е все по-трудно да намерим истинската любов. ...

Със сигурност доста от вас, които четат сега това, познават поне няколко двойки, при които мъжете се държат грубо и брутално с половинките си, но тя пък от своя страна е абсолютно убедена, че той би се променил, че нещата биха потръгнали в правилна посока. Ще заживеят заедно... Ще им се роди дете... И всичко ще стане розово! Сериозно ли го мислите? Въобще е напълно немислимо, че ако се разделите 20 пъти с половинката си, защото нищо не се получава, то на 21-вия път нещата ще станат и всичко ще бъде мед и масло.

Не трябва да се гледа погрешно на нещата - романтичните филми са страхотни, но това по никакъв начин няма общо с реалния живот. Не става и въпрос една жена да бъде способна да съблазни един мъж. Много добре знаем, че те (мъжете) не се съпротивляват много. Тук говорим за избор на един-единствен мъж – този, с когото ще споделиш целия си живот и с когото би трябвало да създадете здраво семейство. Но ако този мъж не се държи сега добре с теб, не те уважава, не те цени... то да вярваш сляпо, че нещата ще потръгнат след време е твърде наивно.

Ако вашето момче не изпитва желание да се промени, въпреки че много искате това, знайте, че колко и много да се надявате и какви ли не молитви да отправавяте, нищо няма да стане по-различно от статуквото. Не се хабете излишно и надейте да бъдете наивни и да вярвате на празни обещания, защото всички много добре знаем колко много е лесно на думи. Действията са важни или както се казва - по делата ще ги познаете. И няма смисъл да чакате правилния човек, докато губите времето си с грешния. Общуването в една връзка между двама души трябва да става естествено. Такава връзка носи спокойствие и благоденствие, без да напряга, натъжава или изнервя.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Каква е причината да обикаляме 3 пъти църквата на Великден?

Какво задължително се прави през Страстната седмица?

Изплашете веднага: 7 най-ефективни начина за защита срещу кърлежи

25 нови (и не толкова) факта за женските гърди

Какво се прави със старите върбови клонки от Цветница?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com