Опасно е да се влюбиш в ТЕЗИ 5 зодии, но е трудно да им се устои

24572
Опасно е да се влюбиш в ТЕЗИ 5 зодии, но е трудно да им се устои
Снимка: https://pixabay.com

Някои зодии се отличават с това, че са доста студени по отношение на любовните си връзки и невинаги се сдържат да са само с един партньор. Те замайват главата ви, но по всяко време може да си отидат и след месеци пак да се появят. Не отричаме, че трудно може да им се устои и днес ще ви разкрием кои са тези 5 знака, за да имате едно наум.

Кой е късметлийският месец на всяка зодия? (Част 1)

Близнаци

Коя е най-добрата черта на всяка зодия

Вашият звезден знак може да предскаже какво ви прави неустоим за другите знаци от зодиака. Пригответе се да играете според силните си с...

Близнаците летят в облаците, те обичат безгрижието и не са особено сериозни, като включваме и любовта тук. Те гледат на любовта като на плътско удоволствие и дават на партньора си да разбере това, като доста рядко се впускат в сериозни отношения. Ако се влюбите в тях, може да страдате доста, тъй като няма да получавате нужното ви внимание.

Везни

Везните също са нерешителни по отношение на това искат ли сериозна връзка, или още не са готови. Също така, те няма да ви покажат чувствата си, защото самите Везни не са наясно с тях. Ще ви дават смесени сигнали и ще ви объркват, поради което, ако сте влюбени, ще страдате доста. Ако все пак сте убедени, че искате връзка с представител на този зодиакален знак, въоражете се с търпение.

Кой е късметлийският месец на всяка зодия? (Част 2)

Стрелец

Как всяка зодия показва, че вече няма чувства към вас

Понякога чувствата между двама души просто охладняват и накрая си отиват. Как да разберете, че моментът за прекратяване на отношенията ...

Със Стрелец трудно може да създадете сериозна връзка, защото е почти невъзможно да го задържите на едно място. Представителите на тази зодия са приключенци и авантюристи, обичат свободата си и се впускат във всяко предизвикателство. Отлагат брака и създаването на семейство до последно, но открият ли сродната си душа – са идеалните партньори и съпрузи.

Скорпион

Скорпионите са с труден и мистичен характер. Тях трудно бихте успели да разгадаете, както и да разберете истинските им чувства. Те се опитват да контролират партньора си по всякакъв начин, като прибягват и до различни манипулации. Често дори приемат половинката си като тяхна собственост. Освен това, представителите на тази зодия се славят с жестока ревност и недоверчивост, които са предпоставка за редица конфронтации

Овен

Овните са родени лидери. Не само в работен план, но и в любовен. Те искат да контролират връзката, инатливи са и винаги нещата трябва да се случват по техния план. Те са студени, но същевременно са изключително ревниви, подобно на Скорпионите, могат дори да разиграят грозни сцени и да създадат агресивни ситуации, дори и без да има реална причина за ревността им. Ако ви подозират в предателство и изневяра, знайте, че последиците ще са много сериозни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Хартиена карта, пари и още 6 неща в колата, носещи големи неприятности

Най-новите вечерни модни тенденции за сезон пролет/лято 2024

Пророчески сънища, способност да лекувате и още 5 признака, че сте мощен екстрасенс

Опасности дебнат от градината – какви са те и как да ги избегнем?

Как да разберем дали маратонките са оригинални?

Знаете ли как се размножават костенурките?

Защо е опасно да живеете в едностайни апартаменти - дори не сте подозирали

Какво си мисли психологът след срещата с вас?

Свинска мас за женския организъм: ползи и вреди

5 факта за жените в Северна Корея, заради които животът ви ще изглежда като приказка

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com