Още от раждането късметът е на страната на тези 3 зодии

19072
Още от раждането късметът е на страната на тези 3 зодии
Снимка: iStock

Всяка зодия има своите отличителни характеристики, които допълват хората, които ги притежават. С намесата на Вселената някои от тях са големи късметлии и щастието ги спохожда по-често от други. Такъв е случаят и със следващите три зодии, които се радват на здраве, любов и приятели, добри финанси и стабилна работа – изобщо всичко, което човек би могъл да поиска. Ето кои са те.

Водолей – животът често им предлага предизвикателства, но късметът им се усмихва и те успяват да се справят с тях. Любовта често ги съпътства и не отсъства от живота им. Влюбват се лесно, обикновено се радват на дълготрайни връзки. Те са мечтатели и животът им е пълен с интересни преживявания и приключения. Когато решат нещо, го следват докрай и постигат желаното. За тях е важно да работят нещо, което ги кара да се чувстват добре, поддържа интереса им и пали страстта в тях. Често дълго търсят тази дейност, но края с упоритостта си я намират. Обичат да пътуват. Има случаи, в които дори могат да се преместят в друга страна, стига това да им носи щастие. Късметът пак е до тях.

Кои са най-подходящите прически, според вашето лице

Не знаете как да приспособите прическата си към формата на лицето си? Вижте как стилистите го правят. Каква прическа отговаря на форма...

Телец – често срещано е при Телеца да израсне в семейство, в което цари хармония и дом, пълен с любов и разбирателство. Това допринася за оформянето на личността му и го прави успешен човек поначало. По тази причина Телците често също успяват да изградят стабилен дом и семейство, да открият своя човек и да бъдат щастливи с него. Те имат първоначалната добра нагласа и с течение на годините само я прилагат. Телците са често малко по-разглезени. Обичат красивите неща, но знаят как да си ги подаряват. Има всичко, което пожелаят, защото работят здраво, за да го постигнат.

Лъв – техният животът имат своите спадове и върхове с течение на израстването им, но трудностите единствено ги правят по-силни. Поради тази причина те са успешни във всичко, с което се захванат. Лидери по натура, Лъвовете имат късмет в живота си, защото си го извоюват с много труд. В личните си отношения също се радват на щастие. Обикновено са център на внимание и се радват на интереса на противоположния пол. Могат да изберат своята половинка, обичат да контролират и командват, да държат всичко в свои ръце. Обикновено създават стабилно семейство с минимум едно дете. Отдава им се възможност да пътуват с половинка или сами – когато са били без нея. Обичат да откриват нови места, да изучават и да се запознават с нови и интересни хора. Тази зодия може да се нарече истинския късметлия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои днешни континенти са били част от Лавразия

Какво виждат бебетата, а възрастните не могат?

Коя е най-добрата комбинация на цветове за дрехи

Как да пишем по-бързо на клавиатурата

Как да пишем по-бързо на клавиатурата

Защо трябва да избягваме газираните напитки?

Трябва ли да накисваме зеленчуците във вода, сода за хляб или оцет?

Неправилното дишане: Много подценявано, но ето до какви проблеми води

Дженифър Лопес настоява за деца от Бен Афлек: Реакцията на актьора

Как най-лесно се маха боя за коса от лицето?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com