Основните грешки, които зодиакалните знаци допускат във връзките

6484
Основните грешки, които зодиакалните знаци допускат във връзките
Снимка: iStock/Guliver

Колкото и да е жалко, всички сме несъвършени. Астролозите споделят кои са основните грешки, които допускат във връзките си представителите на различните зодиакални знаци.

Овен - нетърпение

За Овните е трудно да се справят дори с малки конфликти във връзката, защото нямат търпението спокойно да обсъждат всичко и да стигнат до компромис. За съжаление тези хора дори не осъзнават колко са егоцентрични.

Телец - притежание

Телецът е много привързан към физическите неща и към тези, с които са във връзка. Те се отнасят към партньора си като към своя собственост, като същевременно демонстрират склонност да го контролират.

Близнаци - ангажираност

Близнаците се страхуват много от обвързване. Едно е просто да влезеш във връзка, но връзката с друг човек е една безкрайна борба.

Рак - емоционалност

Връзките с Рака могат да бъдат много мелодраматични, с постоянни промени в настроението и нервни сривове. Тези хора се нуждаят от много търпелив партньор.

Лъв - завист

Завистта на Лъва обикновено се причинява от желанието на партньора му да прехвърли цялото внимание върху себе си. Лъвовете имат много силно его, което се нуждае от редовно подхранване.

Дева - субективност

Девите са перфекционисти и затова подбират детайлите толкова много, че понякога отблъскват партньора от себе си. И въпреки че им се струва, че помагат на любим човек, всъщност го докарват до лудост.

Везни - егоизъм

Като роби на стила, Везните често спорят с партньорите си за пари. Те са свикнали да прахосват и да се отдават на всички свои желания.

Тези 10 неща издават, че не познавате добре половинката си

Връзките не винаги се развиват гладко, но винаги искате да знаете накъде отиват нещата и дали има перспектива. Жените са склонни да си ...

Скорпион - господство

Скорпионите са много активни и напористи и тази асертивност ги кара да искат да доминират над партньора си като кукловод, насочвайки и контролирайки всяко негово движение.

Стрелецът е нереалистичен

Стрелците са толкова оптимистични и безразсъдни, че са нереалистични относно отговорностите на двете страни във всяка връзка.

Козирог - песимизъм

3-те зодии сред жените, които отмъкват чуждите мъже

Някои жени играят нечестно през целия си живот. Така както нямат влечение към даден мъж, изведнъж обвърже ли се, веднага се впускат към...

За Козирога всяко препятствие на пътя, независимо колко голямо или малко, е предвестник на край на връзката. С течение на времето тези емоционални възходи и падения могат да подлудят дори най-търпеливия партньор.

Водолей - безчувственост

В опитите си да се забавляват, Водолеите могат да се отклонят от курса, демонстрирайки грубост, нетактичност и нечувствителност по отношение на онова, което ще се излее от езика им.

Риби - свръхчувствителни

Познавате ли израза „на пръсти“? Тази фраза е буквално създадена, за да опише връзката с Риби. Свръхчувствителността на последните постоянно ги принуждава да играят ролята на жертва.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com