Особености на земните зодии

10177
Особености на земните зодии
Снимка: Pexels

Всеки зодиакален знак има своите особености. Добре известен факт е, че част от зодиите се групират и си приличат по определени черти, нищо че носителите им не са от един и същи зодиакален знак. Част от знаците са познати като земни. Ако и вие или човек, който ви интересува, сте представители на тези зодии, тази статия е за вас.

Характерни черти : прагматизъм, планиране, целенасоченост в действието, бавност в действието, способност за справяне с проблеми, постоянство на чувствата, трудности при промяна на възгледите, концентрация, спокойствие, консерватизъм.

5 зодии, които са готови да избягат веднага след сватбата

За тези зодии думата вечна любов им звучи доста плашещо. Въпреки, че доста хора мечтаят за хубава и щастлива сватба, не всички зодиакал...

Зодии: Телец, Дева и Козирог

Таро: Пентакли

Земните знаци са много стабилни и винаги можете да разчитате на тях. Вие сте добре организирани и харесвате практически решения. Винаги се ръководите от здравия разум и вашите убеждения са непоклатими и имунизирани срещу влиянието на другите. Учиш се чрез опит и си изключително търпелив - знаеш, че добрите неща си струва да се чакат. Не се интересувате от нереалистични мечти, но вярвате в постижими цели, които можете да постигнете чрез упоритост и упорит труд. 

Вие сте истински домашен човек и вашият дом е уютен, топъл и винаги отворен за приятели и семейство. Въпреки факта, че сте приятелски настроен човек - не позволявате на хората да идват при вас толкова лесно и внимателно, че избирате приятелите си. Трябва да сте сигурни, че това ще бъде трайна връзка, а не мимолетно запознанство, защото когато някой спечели доверието ви - можете да бъдете много лоялни и понякога дори свръхзащитни.

Особености на огнени зодии

Огнените знаци са Овен, Лъв и Стрелец. Целта им е да открият собствената си сила и да повишат степента на самосъзнание.  Характер...

Можете обаче да бъдете много упорити и негъвкави. Често се придържате твърдо към своите аргументи и мнения, дори когато има по-добро решение. Вашият перфекционизъм може да бъде уморителен дори за вас самите и да ви отнема много ценно време. Вие сте много усърдни и задълбочени, поради което цените тази черта в другите, но можете да посочвате грешки и да бъдете критични към всеки, който работи небрежно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Носил го е най-богатият на борда на Титаник: Продадоха златен часовник с история (ВИДЕО)

Ягодите - дразнят ли стомаха или не?

Къде се намира международното летище „Бен Гурион“?

Как да изберем перфектното агнешко месо

Как да познаем истинските сребърни прибори, а не посребрените?

Новите топ 10 признака на истинската любов

На кого е кръстено международното летище в Мюнхен?

Ето как да пръскате спрея за нос: тайна, която може би не знаете

Името на кого носи международното летище в Атина?

Как трябва да се варят великденските яйца?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com