От какво се нуждаят зодиите, за да оцелеят през 2022 г.

23256
От какво се нуждаят зодиите, за да оцелеят през 2022 г.
Снимка: xxolaxx / Pixabay

През 2022 влизаме не само в новата година, но и в нов 18-месечен цикъл. Всички поемаме дълбоко въздух, надявайки се тя да донесе успокоение и баланс.

Със Севреният възел в Близнаци и Южният в Стрелец, всички прекарваме време, обръщайки внимание на това какво означава личните ни свобода и мечти. Това ще има отражение в комуникацията ни с хората, начина по който организираме живота си, работата и обучението.

Навлизайки в новата година, ще започнем да се фокусираме върху енергията на Телец и Скорпион. Ще е време на дълбоки размисли и работа върху тъмните ни страни, за да изгреем отново след процеса. Това е време на нова енергия и нови начала.

4 зодии, които обичат да упражняват КОНТРОЛ над живота ви

Енергията, идваща от Северния и Южния възел, ни потапя в дълбокото – нещо, което не се е случвало от 18 години! Ако си спомняте какъв е бил ключовият ви фокус от април 2003 до декември 2004, то сега може да имате подсказка какво да промените, което сте направили тогава.

Овен

Всичко за вас ще се върти около парите и финансите в следващите 18 месеца. Къщата ви, личните финанси и доходите ви ще бъдат вашата стабилна опора. Основни въпроси, които да си зададете през този период, са: Чувствам ли се финансово стабилен? Това което ми плащат, това което заслужавам ли е?

Афирмации: Изобилието тече към мен с лекота.

Телец

Как се показвате пред света е основното нещо сега. Как искате да бъдете възприемани – помислете над това какво първо впечатление създавате и какво може да промените, за да сте в мир с желанията си.

Афирмации: Моята най-добра същност сияе и се проявява всеки ден.

Близнаци

Вие сте късметлии, навлизате във време на интензивно вътрешно лечение. Чистите енергийните си блокажи, които до сега са ви спирали. Разбира се, ще трябва да се потрудите, но накрая ще си заслужава.

Това е време за размисъл – освободете пътеките, по които виждате, че сами сте сложили пречки и късметът от вселената ще потекат към вас. Връзката с вътрешния ви глас ще е по-силна от всякога.

Афирмации: Виждам ясно как вселената ми помага.

Рак

Вашите взаимоотношения ще са на пиедестал тази година. Обкръжението ви ще ви дърпа да излизате повече, но това ще е във ваша полза. Въпросите, които трябва да си зададете са: Харесвате ли хората, които ви заобикалят? Чувствате ли се вдъхновени от тях? Трябва ли да продължите с всичките си стари приятелства, или откривате такива, на които е време да сложите край?

Афирмации: Хората, които ме заобикалят, ми носят изобилие, щастие и подкрепа.

Лъв

Кариерата е вашият фокус тази година. Ще се питате дали това е подходящата работа за вас, дали ви носи удовлетворение и как да промените професионалните си цели.

Афирмации: Кариерата ми е моето призвание и напълно отговаря на моите ценности.

Дева

Това ще е година на растеж за вас. Година, която ще ви донеса много нови възможности, които внимателно трябва да отсеете и да се възползвате от тях.

Афирмации: Разширявам, както съзнанието си, така и уменията си. Любовта и съчувствието следват съзнанието и сърцето ми.

Везни

Ще смените кожата си като змия тази година. Това е вашият шанс за коренна промяна. Свържете се с вътрешната си сила, слушайте инстинктите си и продължавайте смело напред.

Афирмации: Сияя ярко като диамант.

Скорпион

Вашите взаимоотношения са готови да претърпят трансформации. Задайте си въпросите какво означава партньорството за вас, вземате ли предвид нуждите на останалите, преминавайки през живота си и ако има дисбаланс от какво е причинен той?

Афирмации: Взаимоотношенията ми са балансирани.

Стрелец

Всичко се крие в детайлите! Можете да подобрите дневната си рутина, да актуализирате себе си и възможностите си, а защо не и да развиете и скритите си таланти. Помислете и за това как можете да служите на останалите – доброволчески дейности, работа с приюти и животни.

За какво би рискувала всичко, което има, всяка от зодиите

Овен Хората със зодия Овен постоянно се стремят към величие и положителни вълнения. Това може да ги накара да рискуват всичко. Телец ...

Афирмации: Оползотворявам времето си ефикасно и приятно.

Козирог

Не ви липсва увереност, но тази година ще ви донесе ударна доза такава! А и да не забравяме креативността. Северният възел помага на вашето себеизразяване, носи ви романтика и страст и ви дава възможност да внесете позитивност в живота си с размах.

Афирмации: Удоволствията на живота ми носят удовлетворение и изобилие.

За какво би рискувала всичко, което има, всяка от зодиите

Водолей

Зодиите които обожават да четат книги

Близнаци Близнаците винаги търсят нови знания, обожават да четат и постоянно да трупат нова информация. „Недостатъкът“ сам...

Домът ще е вашият фокус тази година. Щастливи ли сте, където сте в момента? Какви са взаимоотношенията ви със семейството ви и карат ли ви да се чувствате защитени?

Когато мислите за новогодишните си цели, представяйте си домът на вашите мечти и дерзайте смело.

Афирмации: Домът ми ми носи спокойствие, сигурност и комфорт.

Риби

Комуникацията е вашата цел тази година. Можете ли да подобрите това как изразявате себе си пред другите и оставате ли разбрани от всички?

Афирмации: Аз живея с останалите с уважение и любов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Защо Гергьовден е "Ден на храбростта и Българската армия"?

Как правилно се пържат бланширани картофи, така че да са много хрупкави?

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com