От тези 5 зодии може да се очаква абсолютно всичко

6984
От тези 5 зодии може да се очаква абсолютно всичко
Снимка: iStock/Guliver

Със сигурност всеки от вас има познат, който си остава загадка. Нито можете да познаете какво си мисли, нито какви са плановете му дори за близките дни. Прави всичко в сянка и не е готов да сподели. А обърнали ли сте внимание на зодиакалния им знак? Всъщност именно той може да е причината за тяхната непредвидимост. Ето кои са топ 5 на най-непредвидимите зодии според нашите астролози:

Козирог

Представителите на този знак са твърде вглъбени в себе си. Поради тази причина може би не усеща подкрепата и съпричастността на близките си хора. Козирозите напълно осъзнават слабите си места и грешките, които правят, но инатът им сериозно пречи на бъдат премахнати.

Това са най-потайните зодии - никога не знаеш какво ще предприемат

Овен

Овните не са никак търпеливи и в много от случаите подхождат агресивно. Нямате и представа за какво може да избухне всеки път и винаги оставате изненадани - случва се да вдигнат врява дори когато са ви чакали само 2 минути. 

Водолей

Представителите на зодия Водолей по принцип са по-потайни и предпочитат да не натоварват околните със своите терзания. Но освен това, те се смятат за най-интелигенти и способни и често се опитват да доминират във всякакви взаимоотношения, като налагат мнението си. Все пак, за разлика от Козирозите, те се опитват да преборят недостатъците си и да се усъвършенстват в социален аспект.

5-те най-потайни зодии - като затворена книга са

Близнаци

Близнаците са твърде небрежни и непостоянни в живота от детските си години, та до зряла възраст. Именно поради тази причина каква ще е следващата им крачка за вас винаги ще си остава тайна. Дори да са ви споделили намеренията си, е много вероятно на следващия ден те да се появят със съвсем различно мнение. Бъдете предпазливи с тях, тъй като понякога се оказват лицемерни. Представителите на този знак също не се доверяват лесно на околните, винаги закъсняват и изобщо не се интересуват, че срокът за задачата им е приключил.

Скорпион

И последни в класацията ни се нареждат Скорпионите, които са известни със своята мистичност и потайност. Внимавайте и с тях, защото много умело могат да скрият истинското си лице и да ви подмамят към нечистите им намерения. Също така представителите на този знак са изкусни манипулатори - представят се за сладки и невинни, но все някога истинското им лице излиза наяве.

Естествено, не казваме, че нашите думи са валидни за всеки човек, представител на един от тези знаци. Не твърдим също, че са лоши хора, а просто ви съветваме винаги да имате едно на ум.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 13 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 13 май /валутен калкулатор/

Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака

Никой не може да им устои: Топ 4 на най-съблазнителните зодии

Топ 4 на зодиите които се влюбват най-бързо

5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си

Психолог: 4 сигурни знака, че един мъж е влюбен във вас дори да не ви го казва

Кога е най-добре да си тръгнем от една връзка?

Това са растенията, които са защитници на личното щастие

В коя държава се намира най-големият зоопарк в Европа

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com