Отпадният от бебето продукт съдържал много полезна съставка

31138
Отпадният от бебето продукт съдържал много полезна съставка

Испански ентусиасти са запретнали ръкави и са нагазили дълбоко в бебешко аки, което обаче се оказало доста ползотворно.

Според тях този миризливичък продукт съдържал много полезна пробиотична бактерия. Тяхната идея е да се прилага при направата на сосове, което би подобрило освен вкусовите им качества, но също би ги направило по-полезни.

Нов вид бактерия може да помогне за контрол на маларията

Изследователи са открили нов вид бактерия, с която могат да бъдат заразени комари, за да не бъдат засегнати от пазарита, причиняващ м...

В този смисъл понякога е хубаво „тайните“ съставки да си останат наистина тайни.

Според проучването на изследователите тази бактерия, ако бъде интегрирана в деликатес, не само ще предаде още по-добър вкус на месото, но и те ще бъдат много здравословни.

Все пак няма да е лошо и да игнорираме неприятните асоциации , когато кажем „бебешко аки“, още повече, в комбинация с „вкусно“.

При направените от учените тестове са използвани 43 различни бебешки проби. Със сигурност и родителите на тези учени се гордеят с тях.

Учени са на път да открият начин за лечение на слепота

Нов слой, разположен в роговицата може да помогне за лечение на глаукомата – единият от главните виновници за слепота при хората....

Представете си, че синът Ви е учен и Ви се обажда с новината: „Мамо, трябва да си горда с мен! Плащат ми да ровя из бебешко аки, така че предполагам, че докторантурата ми и вложените от Вас пари не са били напразни!“

В крайна сметка хората, които са тествали продукта с пробиотичната бактерия от бебешкото аки са останали много доволни от вкусовите качества, а и в крайна сметка тук говорим само за извлечена полезна бактерия и за нищо повече.

Все пак пробиотичните бактерии имат много добри страни и помагат на много хора със стомашни проблеми, а и колко може да се гнуси човек от едно бебе?

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com