Пет зодии, които са склонни да изневеряват

13901
Пет зодии, които са склонни да изневеряват
Снимка: iStock/Guliver

Липсата на емоционална близост е основната причина за да се стигне до изневяра. Любовта отдавна си е отишла или има сериозна криза във връзката. Голяма част от хората, които са недоволни от връзката си, нямат смелостта да я прекратят, а се впускат в луди изневери, мислейки си, че поне това може да ги направи малко щастливи.

Днес ще ви представим 5-те зодии, които имат най-голяма склонност да си останат във връзката повече отколкото да е необходимо и да изневерят в крайна сметка. Нека не ни се сърдят представителите на тези зодии! Всичко си има своите изключения все пак.

Пет зодиакални знака, които откровено си кръшкат

Лоялността и взаимното доверие са основата на отношенията за повечето хора. Но има и такива, които трудно се удържат и винаги намират н...

1. Рак - Кралете на емоционалната изневяра 

Раците са много отговорни и емоционални личности. Те са жертвоготовни, ако става дума за семейството им или близки приятели, обаче в любовта нещата не стоят по този начин. Ако Ракът не чувства достатъчна близост със своя партньор, ако вижда, че не е разбран, много е вероятно да потърси утеха и разбиране на друго място. Ракът няма да изневери заради самата тръпка, а когато се почувства недооценен и неразбран.

2. Риби - Фантазиите са по-хубави от реалността

Рибите са много артистични и креативни личности, имат много богато въображение и наистина обичат да фантазират. Има случай, когато дадена реалност е твърде разочароваща за тях, а Рибите започват да се затварят в себе си и измисления свят все повече и повече и в крайна сметка решават да превърнат в реалност своите фантазии. Понеже хората от този зодиакален знак са доста състрадателни, една изневяра би ги накарала да се почувстват адски виновни и да започнат да бъдат мили към своя партньор. Досадната реалност обаче отново ще им дотегне, и те отново ще бъдат готови за изневяра и за сбъдване на някоя своя фантазия.

3. Лъв - Всичко в името на вниманието

Топ 3 на причините за мъжката изневяра

Защо мъжете изневеряват дори на най-красивите жени? Рано или късно всяка жена си задава този въпрос дори и да се отнася за сюжета ...

Ако един Лъв започне да не получава от своята половинка достатъчно внимание, той не се свени да си го потърси на друго място. Това са хора, които държат много на страстта, на приключението и тръпката. Усетят ли, че човека отсреща вече ги приема само като даденост и не е запленен вече от тяхната особа, те биха  направили всичко по силите си, за да ги пленят отново. Дори ще създадат излишни драми само за да им бъде обърнато внимание. Ето защо техния живот често наподобява латино сериал! Ако изневярата на един Лъв стане факт, то много е вероятно той да си признае след това или направо да прекрати връзката си, за да започне нова. Ако трябва ще изневери и на следващия си партньор, докато не дойде момента да срещне човека, който истински ще го обожава.

4. Водолей - Свободата

Водолеите са свободолюбиви и любознателни, обичат да опитват новости и да се впускат в дълбоки приключения. Свободата е най-важното за тях и да правят това, което си поискат, без да бъдат ограничавани. Ако с времето тяхната връзка стане твърда монотонна или човекът до тях ги задушава, те отново ще замечтаят за свободата си и е много възможно да изневерят. Ако все пак направят това, ще бъдат разкъсани от угризения и вътрешен тормоз, защото осъзнават колко лошо са постъпили. В крайна сметка новите неща вероятно ще ги привличат твърде силно и ако тяхната половинка не обича приключенията и експериментите, Водолеите ще потърсят новата си любов.

5. Козирог - Скуката ги убива

Истината е, че ако човека Козирог има партньор до себе си, който го цени, обича, задоволява нуждите му, той едва ли ще изневери някога. Ако няма все още някаква искра във връзката му, нищо не е способно да го избута от правия път. Но, ако Козирога не е доволен от своята връзка, ако е вече твърде скучна и няма какво да си кажат двамата партньори, скуката ще започне да ги задушава и това ще ги подтикне да потърсят нещо ново. Дълго време след тази авантюра, те няма да не го направят отново. Важно е да се отбележи, че Козирога много трудно може да бъде хванат в крачка, защото родените под тази зодия са умели лъжци.

15 факта за невярната жена

Не само мъжете изневеряват, жените също го правят. Независимо дали става дума само за чат с някой друг в мрежата или за реална връзка, ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Защо Гергьовден е "Ден на храбростта и Българската армия"?

Как правилно се пържат бланширани картофи, така че да са много хрупкави?

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com