По какъв начин ОБИЧА всяка мъжка зодия

10525
По какъв начин ОБИЧА всяка мъжка зодия
Снимка: iStock

Всеки човек изразява любовта и емоциите си по различен начин, а влияние за това има и звездата, под която е роден. Поради тази причина днес ще ви представим как обичат отделните зодии. Открийте знака на любимия си и вижте кави характеристики притежава той според астролозите:

Овен

Овните са едни от най-страстните и енергични представители на зодиака. Те са много импулсивни и нетърпеливи, несравними любовници. Желаят на мига да получат всичко, което са заявили.

Телец

Телците са чудесни партньори, тъй като те са лоялни, грижовни и романтични. Винаги ще ви карат да се чувствате обичани и никога няма да ви изменят. Не обичат лъжите и обикновено са реалисти.

Близнаци

Представителите на този знак обичат свободата, приключенията, запознанствата. Те са много социални и искат да прекарват живота си в постоянно забавление. Не обичат застоя, нито да са дълго време в един град например. Ако не сте такъв тип личност, трудно бихте свикнали с прищявките на Близнака.

Рак

За Раците семейството е най-висшата ценност и те винаги се стремят да изградят стабилни основи и да създадат здраво семейство с половинката си. Те ще ви обсипят с любов, грижи и уважение, лоялни и емоционални са.

Лъв

Лъвовете са точно като животните, които символизират – мъжествени, силни, смели, дръзки, непобедими. Те биха сторили всичко за вас и дори да изглеждат леко нарцистични, вие ще получите заслужените грижи и любов.

Дева

Мъжете Деви понякога са твърде критични и взискателни спрямо половинката си, но същевременно с това могат да бъдат и грижовни партньори. Във всеки един удобен момент ще усещате обичта им.

Везни

Мъжете Везни са спокойни и уравновесени партньори, с тях връзката е като приказка, но сгрешите ли веднъж – те веднага са готови да ви захвърлят в миналото.

Кои зодии ще срещнат истинската любов през ФЕВРУАРИ

Нов месец, нова любов! Това ще важи с пълна сила за някои от зодиите. През февруари месец те ще открият сродната си душа и ще се чувств...

Скорпион

Скорпионите са мистериозни, лоялни, честни, истински и търсят половинка, която също да притежава тези качества. Освен това, те са сред най-страстните любовници.

Стрелец

Стрелците са същински авантюристи. Те винаги са душата на компанията и смехът с тях няма да ви липсва, но стремежът им към свобода и приключения не би се харесал на всеки.

Козирог

10 тайни на двойките, които остават заедно за цял живот

Всеки един човек ще се съгласи, че дълготрайните отношения изискват постоянна работа и полагане на усилия. Ето и 10 неща, които двойкит...

Козирозите са прекалено вглъбени в работата си и тя е техен приоритет, затова често може да се чувствате пренебрегнати. Но ако сте решили да сте до такъв човек, съветваме ви да му помагате в делата, отколкото да се сърдите за това, че е работохолик.

Водолей 

Водолеите са интелигентни и търпеливи, но и крият прекалено емоциите си. Трудно бихте разбрали, че мъж от тази зодия е влюбен във вас, но той ще се опита да ви го покаже по свой начин.

Риби

Рибите влюбят ли се, се превръщат в най-романтичните и грижовни мъже. С тях ще имате живот като от приказките и внимание никога няма да ви липсва.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Стихотоврение за 18 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 18 април 2024

Всичко, което трябва да знаете за православната молитва

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Шест неща, които ще ви помогнат да обновите интериора си за един ден

Защо всъщност котките се страхуват от краставици?

Тези 5 признака показват, че сте свръхчувствителен човек

Това са най-лесните ежедневни прически за къса коса

Какви мъже харесват жените и кои ги отблъскват: 7 вида партньори според дамите

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com